Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Érdekességek: Drágám, a kölykök összementek (1989)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 222 724 172 dollár volt (imdb.com).

 

Azt a jelenetet, amikor az összezsugorított Nick beleesik az apja müzlis táljába, úgy vették fel, hogy egy óriási tartályt megtöltöttek 16 ezer liter tejszerű folyadékkal, amely klóros vízből és élelmiszer sűrítményből készült. A Cheerios darabkák pedig habbal bevont traktor gumik voltak.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Hangyóca az első tervek szerint életben maradt volna, a film rövid, írott gyermekkönyv verziójában is így történt, azonban Ed Naha az utolsó pillanatban változtatott a forgatókönyvön.

(ArpiHajdu és Réci )
 

1989-ben a 7. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

John Candy nem vállalta a főszerepet, ő ajánlotta Rick Moranist.

(ps)
 

Chevy Chase nem vállalta a főszerepet.

(ps)
 

A filmmel egy időben adták ki a Tummy Trouble (1989) című rövidfilmet, amit néhány moziban a Drágám, a kölykök összementek! előtt játszottak.

(ps)
 

Ez volt Joe Johnston első rendezése.

(ps)
 

A forgatás a Churubusco stúdiójában zajlott Mexikóvárosban.

(ps)
 

Patrick Brown az egyetlen színész, aki a Drágám, a kölykök összementek (1989) című mozifilmben, és a Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (1997) című tv-sorozatban is szerepelt.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.