Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Álomépítők (2020)

Drømmebyggerne
Filmadatlap
 
15
Szereplők
9
Vélemények
30
Képek
2
Videók

Galéria (30)

Videók (2)

 
Tyoci   2020. 12. 19.

legújabb vélemény

0

Mindig is nagy mese fan voltam, de ez valahogy nem hatott a lelkemre. Sajnos elképesztően zavar, amikor előre lehet tudni, hogy nem egyszer, nem kétszer fogják elkövetni ugyanazt a hibát, hanem annyiszor, amíg csak nem katasztrófába torkollik. Talán ... több»

 
a-arnold   2020. 12. 17.

1

Rengeteg gagyi rajzfilm kerül ki manapság, na ez most nem ilyen volt szerencsére. Meglepő módon elég jó, hasonlít az Agymanókhoz, ami szintén nagyon bejövős volt nekem. Szerintem felnőttként is jó szórakozás lehet ez a rajzfilm.

 
Félix   2020. 10. 26.

0
Dramatikus animáció

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szerethetők a karakterek, szerethető a film. Van benne humor, drámát is csempésztek bele. Ez is ugyancsak gyerekeknek szól. Ebben a filmben az is dráma, hogy a szőke csaj el akarja küldeni a másik csajnak a hörcsögét. De nem küldte el. Ezen nem csodálkoztam, hisz egy filmnek általában jó a vége. Ez itt sem volt másképp. Nekem mekkora poén volt, mikor a kis csaj hörcsöge táncolt az álomban. Csak az zavart, hogy elég rövid volt a film játékideje, nem volt több szerintem, mint 75 perc, ezért nem tudtam eléggé kifilmezni magam. De az a 75 perc is nyújtott valamennyi szórakozást.

 
gilanyii   2020. 08. 27.

1

Azt hiszem, hogy egy ilyen tartalmas és szórakoztató mesére már jó ideje szükségem volt. Nagyon kedves történet, amelyet csak tetéz a jól megírt karakterek. Imádtam!

 
qnaá   2020. 06. 01.

1

Nem túl eredeti történet, de kellemes utazásra hív a gyerekek tudatalattijába. Teljesítette, amit elvártunk tőle, jól szórakoztunk.

 
sadis   2020. 04. 15.

1

Kedves kis történet kicsiknek. Azért a szülőknek sem kell csüggedni, vannak benne gondolatébresztő jelenetek, bátran ajánlom családi mozizásra.

 
SunnyM   2020. 08. 25.

0

Szerintem ebben a műfajban születtek már sokkal jobb animációk is, valahogy olyan összetákoltnak éreztem az egészet. Persze mindenképpen érdemes megnézni, csak nem hiszem, hogy ez a legtöbbek számára több lesz egy egyszer alkalomnál.