Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Dombokon túl
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Hakker   2018. 03. 31.

legújabb vélemény

Ez egy zseniális film. Nagyon jó képvilággal, jó rendezéssel, ami kellőképpen természetes jelleget adott a filmnek. A történetben folyamatosan fokozódott egyfajta nyomasztó hangulat. A lezárás is remek volt, teljesen nyitottá hagyták. Belegondolva, jó döntést és igazságos ítéletet én sem tudtam volna hozni. Valahogy objektív döntést nem lehetett volna hozni, mert lényegében mindenki és senki sem volt bűnös a végkifejletben. Ezt a filmet mindenkinek ajánlom, egyszer legalább érdemes megnézni.A Románok is készítenek nagyon jó filmeket.

 
Berto49   2017. 10. 10.

Román film, amelyet egy 2005-ben megtörtént eset ihletett. Két árvaházban nevelkedett lány drámája. Az egyik lány a vallásban talált menedéket, a másik, aki mentálisan egy kicsit labilis az ördögűzési liturgia áldozata lett. Jó, megrázó film, egyetlen baja a két és fél órás játékidő.

A film összbevétele 673 493 dollár volt (imdb.com).

 

Cristian Mungiu leghosszabb filmje, 155 perces.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.