Egy bébiszitter naplója

Egy bébiszitter naplója

The Nanny Diaries

Egy főiskolát végzett nő dadaként dolgozik egy gazdag New York-i családnál. Otthonukba zárkózva zsonglőrködnie kell a család működési zavarai, egy új románc és a gondjaira bízott elkényeztetett kölyök… Több

Premier (HU): 2008.03.06. | RTL+ (2022.11.17.)

2019.10.01 ZeroHero

Botranyosan klises film az elso perctol az utolsoig... Szegeny lany megerkezik gazdagekhoz, ahol latszolag minden megvan, minden csillivilli, mindenki boldog, aztan persze kiderul h a latszat bizony most is csal. Hanyszor lattuk mar ezt? Vegtelenszer. Semmi uj, semmi varatlan, unalmas tucatdrama minimalis romantikaval es meg minimalisabb humorral.

2016.07.16 Dorkateo

Bár hálivúdi kliséktől nem mentes a film, mégis jól ábrázolja a kapcsolatok bonyolultságát, az érzelmi áttéteket, a társas magányt, az önbizalomhiányt. A vége pedig rém klisés happiend, azt simán kihagynám belőle. De azért szép film, ajánlom. A piros esernyő pedig nagyon bájos utalás Mary Poppinsra.

2016.02.15 doroffee

Tipikus csajos film, annak jobbára tipikus, de nagyon tetszett az, amit a mai szülőségről és a gazdag, elfoglalt szülők hibáiról mondott. A szerelmi szál kicsit nyálas volt, és olyan jellegtelen.

2017.11.03 Bolhaseb

Érdekes, jó megközelítés. Az előző hozzászólásokkal nagyjából egyetértek, de az antropológiai megközelítés kimondottan tetszett!

Az volt Chris Evans és Scarlette Johanson ötödik közös szerepe.Szerző: VFTS