60% 48 szavazat
Emlékek

Emlékek

Memory
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Dr. Taylor Briggs (Billy Zane), az emlékezõtehetség rendellenességeivel foglakozó szaktekintély Brazíliában tart elõadást. A munkájához egy beteggel konzultál, aki az Amazonas folyó mellett él. A vizsgálat alatt Taylor véletlenül felfedez egy olyan titokzatos anyagot, ami kinyitja az eltárolt emlékeket az agyban. Ezek az emlékek nem az övéi, de feltárhatnak egy szörnyű gyilkost a múltjából. A gyilkost, aki már majd három évtizede szedi áldozatait.

Forgatókönyvíró: Bennett Davlin
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier: 2006.12.27.
Billy Zane
Dennis Hopper
Dennis Hopper
Billy Zane
Tricia Helfer
Hailey Shand
Hailey Shand
Billy Zane
Tricia Helfer
Billy Zane
 
2018.01.20 mamiéstöti2

legújabb vélemény

Maga a történet már sok filmben megelevenedett, de talán az általam látottak közül ebben sikerült a legvalósághűbben ábrázolni a lehetséges történteket.

0
 
2016.04.30 Gríz

Egy egész jól sikerült horror, amelynek bár gyenge a története az atmoszférája még mindig ütős tud lenni. A színészi játékoktól szerintem ne várjatok sokat, ez abszolút gyengére sikeredett, ennek ellenére még mindig érdemes megnézni.

0
 
2016.09.06 Bernie

Nem mondanám a műfaj kiemelkedő darabjának, de valahogy mégsem bántam meg, hogy megnéztem. Izgalmas és borzongató alkotás, amit mindenképpen este kell nézni, hogy igazán hatásos legyen.

0