Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
57
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Amber Heard fantasztikusan eleveníti meg karakterét ebben a kissé döcögős hangulatú és néhol unalmas filmben.

 
Bettina0424   2015. 02. 10.

Nagyon megrázó film volt....ilyenkor belegondolok, mennyi ilyen történik a világban és ha nem vagyunk óvatosak bármilyen fiatal lánnyal megtörténhet. Tanulságos film, érdemes megnézni.


 
lollipopp   2016. 08. 02.

Hát egy darabig adta a gyomrosokat egymás után a film, mivel egész jól meg van írva a történet. Viszont egy idő után arra kellett rádöbbennem, hogy ezek a karakterek nagyon kidolgozatlanok. Hogy megtörténnek események, az még egészen átélhető. De amilyen szinte nem következetesek a szereplők, az már egy picit gagyi. Ez egy kicsit keserű szájízt hagyott bennem.

 
Gwen_mot   2016. 01. 01.

A film első harmadának nagyon jó hangulata van, egész jól vezeti is fel a történetet. Mondhatni egy jól megírt forgatókönyv. Viszont a későbbiekben teljes érdektelenségbe fullad. Az embernek egyszerűen nincs se hangulata, se pedig türelme, hogy végig akarja nézni. Nagy kár érte.

Karl Urban
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.