63% 130 szavazat
És hamarosan a sötétség

És hamarosan a sötétség

And Soon the Darkness
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
19
Szereplők (19)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Két fiatal lány, Ellie (Odette Yustman) és Stephanie (Amber Heard) Argentína festői szépségű tájait járja be kerékpárral. A vakáció utolsó napján egy kisvárosban szállnak meg. Nem törődve az eltűnt lányokról hallott pletykákkal, belevetik magukat az éjszakába abban a reményben, hogy felejthetetlen élményeket szereznek majd. Ezekre az élményekre azonban még egy napot várniuk kell: a másnapos lányok lekésik a buszt, összebalhéznak, szétválnak és Ellie-nek nyoma vész. Stephanie-nek baljós sejtelme van, ezért mindent megtesz, hogy rátaláljon a barátnőjére. A baj csak annyi, hogy egyedül van egy idegen országban, ahol nem tudja, kiben bízhat, és hamarosan jön a sötétség.

Rendező: Marcos Efron
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Franciaország, Argentína
Premier (HU): 2011.05.28.
Karl Urban
 
2018.07.10 Gwen_mot

legújabb vélemény

A film első harmadának nagyon jó hangulata van, egész jól vezeti is fel a történetet. Mondhatni egy jól megírt forgatókönyv. Viszont a későbbiekben teljes érdektelenségbe fullad. Az embernek egyszerűen nincs se hangulata, se pedig türelme, hogy végig akarja nézni. Nagy kár érte.

0
 
2018.01.20 mamiéstöti2

Amber Heard fantasztikusan eleveníti meg karakterét ebben a kissé döcögős hangulatú és néhol unalmas filmben.

0
 
2015.02.10 Bettina0424

Nagyon megrázó film volt....ilyenkor belegondolok, mennyi ilyen történik a világban és ha nem vagyunk óvatosak bármilyen fiatal lánnyal megtörténhet. Tanulságos film, érdemes megnézni.

0
 
2016.08.02 lollipopp

Hát egy darabig adta a gyomrosokat egymás után a film, mivel egész jól meg van írva a történet. Viszont egy idő után arra kellett rádöbbennem, hogy ezek a karakterek nagyon kidolgozatlanok. Hogy megtörténnek események, az még egészen átélhető. De ami... Több

0