Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Eszelős szívatás (1991)

Nothing but Trouble
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
17
Képek
2
Videók

Galéria (17)

Demi Moore
Chevy Chase
Demi Moore
John Candy
Chevy Chase
Dan Aykroyd
Dan Aykroyd
Demi Moore
Chevy Chase

Videók (2)

 
Owotonor   2020. 01. 13.

legújabb vélemény

0

Röviden: Vegyes benyomás - sztorira kissé hasonlított a Hajts be, halj meg! c. filmre - lököttesen irritáló a bíró / rendező úr szerepe de egész jól lehetett derülni is a szinkron hangokon - 40 millás költségvetést azért messze nem érdemel ilyen film.

 
rbernadett   2015. 05. 14.

1

Gyermekkoromban milliószor láttam ezt a filmet és nagyon szerettem. Néha kicsit gusztustalan, de mindenképp szórakoztató.

 
a-arnold   2017. 01. 17.

0

Imádom ezt a filmet, nagyszerű szereplőkkel, jó kis történettel :) Gyakran megnézem, többször nézős film... Dan Aykroyd maszkja pedig nagyon kemény a filmben :D

A film összbevétele 8 479 793 dollár volt (imdb.com).

 

A film alapjául, Dan Aykroyd személyes tapasztalata szolgált. Ugyanis 1987-ben, amikor az Egyesült Államok északkeleti részén egy kisvárosban elkapták gyorshajtásért, az éjszaka közepén az őt elkapó rendőr elvitte őt a helyi békebíróhoz, hogy még akkor tárgyalják meg az esetét.

(rbernadett)
 

Tupac Shakur ebben a filmben debütált, amikor feltűnt a hip-hop banda tagjaként. A stáblistán már 2 Pac Shakur-ként szerepelt.

(rbernadett)
 

Bertila Damas, aki Renalda Squiriniszu szerepét kapta, egy híres spanyol nyelvű énekesnő, egyik legismertebb dala a "La Chanka".

(rbernadett)
 

A film költségvetése kb. 40 millió dollár volt, azonban csak 8,5 millió dollárt bevételt hozott.

(rbernadett)