2010. április 29-én az emberiség minden egyes tagja 2 perc 17 másodpercre elvesztette az eszméletét. Bár a rejtély nyitját senki sem tudja, tovább borzolja a kedélyeket, hogy erre a 137 másodpercre mindenki bepillantást nyerhetett jövőjének egy kis részébe. Az emberek létrehoznak egy bárki számára… Több

Sorozat áttekintés

71 FlashForward - A jövő emlékei (2009)
Egy ígéretes sorozat volt, egy elég izgalmas történettel. Mi lenne ha egy konkrét időpont emlékeit megkapnánk előre? De mi ha semmilyen infot nem kapunk? Lehet, hogy már nem is leszünk a földön?
Bevallom, egy kicsit elfogult vagyok a sorozattal kapcsolatban, mert ez volt az első széria, ami bevonzott a sorozatkedvelők táborába. A sztori és a történetvezetés nekem abszolút bejött, és bár utólag visszagondolva nagyon soknak tűnik az 1. évad a 22 résszel, talán mégsem véletlen, hogy mégis zokszó nélkül végignéztem, és azóta is jó szívvel gondolok rá. Szerintem megérdemel egy esélyt, és aki megadja ezt neki, az nem is fogja megbánni.
Mark Benford a Bryce Varley a népszerű sci-fi írókról, Gregory Benfordról és John Varley-ről kapták a nevüket.