Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
37
Képek
3
Videók
 
alexxx   2018. 02. 15.

Atyaég, mennyire durva film ez. Egészen váratlan élmény volt, de nem tudom azt mondani, hogy nem nyűgözött le a maga módján. A témája is igen kemény, de a kivitelezés... Nagyon szűk réteget szólít meg a film, de nekik maradandó élményben lesz részük, azt garantálom.

 
ovejuna   2018. 02. 16.

Nem számítottan ilyen brutális, és ennyire sokkoló filmre. Csak ültem a teremben, és néztem ki a fejemből. Erős lélek kell ehhez a filmhez, mert nyomot hagy, annyi szent. Bármire is számíts, amikor megveszed rá a jegyet, nem azt fogod kapni, mert erre a mozira egyszerűen nem lehet felkészülni.

Lior Ashkenazi
Lior Ashkenazi
Lior Ashkenazi
Sarah Adler
Lior Ashkenazi
Lior Ashkenazi
Yonaton Shiray
Yonaton Shiray
Yonaton Shiray
Lior Ashkenazi
Sarah Adler
Yonaton Shiray
 
Samuel Meoz újabb filmje kemény és őszinte dolgozat a háború értelmetlenségéről és az emberi lét törékeny voltáról. Lírai dráma mesteri színvonalon. 85/100 több»
 
A Foxtrott keretes szerkezetű, dinamikusan építkező, izgalmas filmdráma, némi humorral és abszurditással fűszerezve. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.