Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
2
Vélemények
30
Képek
2
Videók
 
tyna19955   2016. 08. 13.

legújabb vélemény

Nem vártam csodát, mert 700 oldalt nem lehet két órába belesűríteni, de ez akkor is nagy csalódás volt. Szépek voltak a jelmezek, és a forgatási helyszínek, de a színészi gárda és a kivitelezés is ócska volt, amin Reese édes pofikájával sem tudak javítani. Kár az ilyen adaptációért, amivel egy-egy könyvbéli szereplő szépen felépített és összetett karakterét lerombolják, mert egy olyan színésznek adják oda, aki nem illik hozzá és nem képes megtölteni élettel.

 
pi   2016. 03. 14.

Remek kosztümök és kulisszák. Reese Witherspoon pedig végre úgy nézett ki mint egy igazi nő, és nem mint egy rózsaszín tinilány, sokkal jobban illett neki ez a szerep, mint a butuska szőkelány-karakter.

Reese Witherspoon

A film összbevétele 3 111 020 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 23M $-ból forgatták le és világszinten közel 20M $-t keresett.

(dulkap)
 

Forgatási helyszínek: - Somerset, Anglia - Jodhpur, Rajasthan, India - London, Anglia - Gloucestershire, Anglia - Hertfordshire, Anglia

(dulkap)
 

Egy ideig Daniel Craig neve is felmerült a produkcióval kapcsolatban.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.