64% 86 szavazat
Kegyetlen játékok 2.

Kegyetlen játékok 2.

Cruel Intentions 2
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
21
Szereplők (21)
2
Képek (2)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Miután botrányos viselkedése miatt már egy sor magániskolából eltanácsolták, a 16 éves Sebastian Valmont New Yorkba költözik apjához és mostohaanyjához. Itt azonban rájön, hogy gyönyörű, de végtelenül manipulatív mostohanõvéréhez képest õ csak kezdõ tanulónak számít az intrikák terén. Új iskolájában már az elsõ nap kiderül, hogy nem lesz könnyű bekerülni a menõk közé - egyelõre a túlélés a tét. Valmontnak meg kell tapasztalnia a másik oldalt is - milyen, amikor nem te osztod a lapokat egy kegyetlen világban.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2000.11.09.
 
2018.09.05 Bizsu82

legújabb vélemény

Elgondolkoztató, egyedi hangulatú film profi színészekkel. Magával ragadott és egy percet sem unatkoztam rajta. Igazán jól összerakott film. Megvan benne minden ami egy jó drámához kell!

0
 
2017.10.16 Szilonka

Sok köze nincs az első részhez, azt nagyon eltalálták, ezt kevésbé. Nagyon amatőr film, teljsen kiszámítható és sablonos. Közhelyes film, kár rá időt pocsékolni.

0
 
2015.02.15 reat

Nem annyira jó mint az első rész, de egy délutáni filmezéshez tökéletes. A színészek jól játszanak és a történet is jó, csak néhol unalmas kicsit a forgatókönyv.

0