Kegyetlen játékok 2.

Kegyetlen játékok 2.

Cruel Intentions 2
Cikkek

Miután botrányos viselkedése miatt már egy sor magániskolából eltanácsolták, a 16 éves Sebastian Valmont New Yorkba költözik apjához és mostohaanyjához. Itt azonban rájön, hogy gyönyörű, de végtelenül manipulatív mostohanõvéréhez képest õ csak kezdõ tanulónak számít az intrikák terén. Új iskolájában már az elsõ nap kiderül, hogy nem lesz könnyű bekerülni a menõk közé - egyelõre a túlélés a tét. Valmontnak meg kell tapasztalnia a másik oldalt is - milyen, amikor nem te osztod a lapokat egy kegyetlen világban.

Premier (HU): 2000.11.09.

2018.09.05 Bizsu82

Elgondolkoztató, egyedi hangulatú film profi színészekkel. Magával ragadott és egy percet sem unatkoztam rajta. Igazán jól összerakott film. Megvan benne minden ami egy jó drámához kell!

2017.10.16 Szilonka

Sok köze nincs az első részhez, azt nagyon eltalálták, ezt kevésbé. Nagyon amatőr film, teljsen kiszámítható és sablonos. Közhelyes film, kár rá időt pocsékolni.

2015.02.15 reat

Nem annyira jó mint az első rész, de egy délutáni filmezéshez tökéletes. A színészek jól játszanak és a történet is jó, csak néhol unalmas kicsit a forgatókönyv.