Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Gacy (2003)

Gacy
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Gacy

Galéria (3)

Videók (1)

 
Owotonor   2019. 02. 12.

legújabb vélemény

0

Életrajzi drámának komolytalan volt, persze tudom a bohóc maskarát öltött Gacy-ről beszélünk így kellett bele a humor, mégis úgy gondolom ezt a filmet teljes komolysággal illett volna leforgatni, komoly dolgok ezek amik megtörténtek, egyszerűen nem éreztem igaznak a történetét.

 
achyles77   2016. 01. 03.

0

Kicsit dokumentumfilm íze volt a filmnek; nem volt se thriller, se dráma, valami a kettő között. De nekem talán pontosan emiatt tetszett oly nagyon. Szerintem hiteles képet festett Amerika egyik legfélelmetesebb sorozatgyilkosáról.

 
kounicakhaha   2018. 10. 13.

0

Mindig meglepődöm azon, hogy milyen beteges elmék mászkálnak odakint. Ez a film egy létező nem normális férfi agymenéseit mutatja be. Elég hitelesen és tárgyilagosan. Erősebb idegzetűeknek ajánlom.

 
A To Catch a Killer valószínűleg nagyon jól működött a Gacy-gyilkosságok idején, illetve a televízióban, két epizódra szedve, de manapság más elvárásaink vannak egy ilyen alkotással kapcsolatban, pláne, ha a Serial Chillers rovatunkat írjuk. Egy próbát azért megér, főleg azoknak, akik a retro televíziós műveket is szeretik. több»