64% 27 szavazat
Gerolsteini kaland

Gerolsteini kaland

Gerolsteini kaland
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Gerolsteinben azok a lányok, akik egy évben születtek a nagyhercegnővel, nem mehetnek férjhez, amíg ő pártában van. Vonzó és gazdag férjet keresnek Antóniá-nak, hogy a kincstárat megtöltsék. A szépséges uralkodónő álruhában és véletlenül ismerkedik meg a kiszemelt vőlegénnyel: a szomszédos Pecunia uralkodójával. Martin hasonló célból járja inkognitóban országát. Mulatságos bonyodalmak: együttes raboskodás, álarcosbál és lányszöktetés után egyesül a két koldusszegény korona.

Rendező: Farkas Zoltán
Forgatókönyvíró: Kolozsvári Andor, Szinetár György
Ország: Magyarország
Premier (HU): 1957.09.05.
 
2021.02.28 borzongorász

legújabb vélemény

Igen, többször is láttam. Megunhatatlan. Bármit megadnék egy jó minőségű kópiáért. Évek óta vadászom rá. Érezni lehetett, hogy minden színész nagy kedvvel játszott...

0
 
2018.06.14 papaja

Az az igazság, hogy én mostanáig nem is igazán hallottam a filmről, és bár nem kifejezetten vagyok oda a régi fekete-fehér filmekért, nekem ez egészen bejött. Jó hangulata van és a sztori is egészen izgalmas.

0
 
2017.02.08 Bernie

Ez amolyan kötelező darab, amit szerintem mindenkinek érdemes egyszer legalább megnéznie. Nem egy pörgős történet, de ettől függetlenül jó kis film. :)

0