Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
52

Geronimo hadművelet (2012)

Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
HercegPeter   2017. 05. 21.

legújabb vélemény

Nem volt nagy durranás. Aki az akciófilmeket szereti az csak a végét nézze meg. A többi unalmas, lapos időhúzás leginkább. Gyenge alkotás. Ez az esemény megérdemelne egy komolyabb produkciót.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

A rajtaütés a fim végén van, ami izgalmasra sikerült. A film inkább a katonák életéről, felkészülésről szól. Hogyan tartják a kapcsolatot rokonaikkal, magánügyi gondok miként befolyásolják őket. Bele tudjuk magunkat képzelni a rokonok és a katonák helyzeteibe. Élethű az emberi értékekhez, realisztikus próbál maradni miként történhetett. Egyszernézős kategória. :)


 
sajvi   2015. 10. 31.

Ebből inkább egy dokut kellett volna összehozni. Oké, a lélektani része nagyon kidolgozott, de ehhez nem kellett volna ilyen akció jelenetes hacacárékat belevinni. Nem igényli a film. Anélkül jobban működne.

Freddy Rodríguez
Cam Gigandet
Xzibit
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.