Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
41
Szereplők
5
Vélemények
31
Képek
2
Videók
Guilt
 
Gino   2016. 08. 28.

Nagyon igyekezett, hogy megközelítse a Fargo vagy a True Detective színvonalát ez a krimi-sorozat, de nem sikerült neki. S bármennyire is fog igyekezni a jövőben is e tekintetben, nem fog sikerülni neki. Erőltetett menet.

 
fester   2016. 07. 03.

Nekem tetszett, habár a színészek rémesen gyengék voltak benne. A sztori jó, a kivitelezés is a helyén volt.


 
NEO   2016. 06. 15.

Nem tudtam eldönteni, hogy a sorozat a késői kamaszoknak vagy a felnőtteknek íródott. És mivel nem tipikusan krimijellegű, így a műfajjal is bajban voltam. Nem néztem végig az első évadot, annyira nem kötött le. Vannak ennél izgalmasabb és érdekesebb sorozatok is.

 
gennaddifix   2016. 05. 23.

Tele volt a sorozat kiaknázatlan képsorokkal, rosszul megszerkesztett párbeszédes részekkel, rémes színészekkel és egy eléggé hiányos történettel. Nem kell megnézni, ha nem muszáj.

 
KATE   2016. 03. 23.

Megnéztem a pilot epizódot és megköszönte a lehetőséget, de nálam kifújt ennél a pontnál ez a sorozat. A karakterek bosszantóan rosszul kidolgozottak, a sztori rémes, a forgatókönyv is rettenetes. A főszereplő csaj pedig különösen irritált.

 

A Grace szerepében látható Daisy Head a James-t alakító Anthony Head lánya.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.