Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%
Filmadatlap
 
20
Szereplők
10
Vélemények
98
Képek
3
Videók

Vélemények: Hab (2020)

 
belavagyok   2020. 11. 07.

legújabb vélemény

0

Elek Ferenc szerintem most is mindent vitt, pedig még csak főszereplő sem volt. Aranyos kis történet, szerelemről és útkeresésről, családról, barátságról.

 
Fortress   2020. 08. 29.

4
Remek szórakozás az új magyar vigjáték

Lakos Nóra idei filmje a Hab, az utóbbi évek egyik legjobb magyar produkciója, remek alakításokkal, élvezetes sztorival és szórakoztató, vicces jelenetekkel. Kerekes Vica ezúttal is fergetegeset nyújt, lényéből fakad az őszinte, könnyed játékos életvidámság. Ezúttal karaktere szerint egy cukrászdáját megmenteni próbáló üzletasszonyt alakít, aki a pályázathoz kamu-családot kell hogy teremtsen. A helyzet számtalan vicces jelenetet hoz, stílusos és inteligens humorral és romantikával. Önfeledt szórakozás fiataloknak és öregeknek.


 
indingo   2020. 10. 01.

0

A pusztazámori Barcza-kastély, mint helyszínválasztás remeke ötlet volt. A film kelelemes, bár nem túl maradandó a története. A története kiszámítható.

 
DarkMoss   2020. 09. 11.

2

A látványvilága kellemes, Kerkes Vica pedig tündéri, de maga a film sjanos nem egy nagy eresztés. A karakterek motivációi teljesen rejtve maradnak, a forgatókönyv és ezzel a tempó többször is megbicsaklik, és az embernek az az érzése marad tőle, hogy ebben lehetett volna sokkal több is.

 
VvV   2020. 09. 16.

0

Nem is annyira habkönnyű, mint gondoltam. Szép film, remek magyar színészekkel, jó humorral és csipetnyi drámával.

 
Bazzzsi   2020. 10. 23.

0

A biocitromot szúnyogok ellen mindenképpen ki fogom próbálni. :) Közepes vígjátéknak mondanám.

 
Timike   2020. 09. 26.

0

Kovács Lehel most is fantasztikusat alakított, és mindenképpen ki kell emelni a csillagszemű szőke kisfiút. Imádtam! A film maga helyenként jó humorú, a történet lehetett volna összetettebb, nem pedig a volt szerelme után síró csaj storyja.

 
Hakapeli   2020. 02. 06.

0

Nem akar sokat ez a film, csak kellemesen elszórakoztatni, ehhez pedig jópofa humort és egy kimondottan tetszetős képi világot választott. A premieren láttuk, és ahogy körbenéztem, nem csak mi szórakoztunk jól. Erre mondom azt, hogy nem kiemelkedő, de nagyon rendben van, megtekintése ajánlott.

 
martin7919   2019. 04. 07.

0

Nem a Hab lesz az a film, ami megváltja a magyar vígjáték műfaját, de abszolút korrekt darab lett. Lakos Nóra megérdemli a sikert, és ha elsőre ilyen filmet hozott össze, kíváncsian várom a következőt, szerintem sokat fogunk még hallani róla.

 
DJluki   2018. 12. 25.

0

Laza, szórakoztató, nem tipikusan magyar film, amiben azért több volt a lehetőség, mint ami megvalósult belőle, ennek ellenére nagyon is szerethető, így az apróbb hibáktól tekintsünk el, és élvezzül Kerekes Vica bájos játékát, mely el fog varázsolni. :)