Újrakezdők

Happy Ending

A film összbevétele 85 450 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 4 451 426 forintot termelt. A hazai mozik összesen 3 271 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A film hatalmas sikert aratott hazájában, Dániában. Az Újrakezdőkre több mint 140 ezer jegyet adtak el. Összehasonlításként, a szintén dán produkcióra, a Lars von Trier-féle A ház, amit Jack épített-re 30 ezren váltottak jegyet. Szerző: Gergo Horvath

Az Újrakezdők világpremierje a Jeruzsálemi Filmfesztiválon volt 2018-ban, míg a nemzetközi közönség előtt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált ugyanezen év tavaszán. Szerző: Gergo Horvath

Az Újrakezdők Hella Joof rendező és forgatókönyvíró második közös filmje. A páros korábban 2014-ben a Szerelem Máltán című filmen is együtt dolgozott. Szerző: Gergo Horvath

A filmet hazájában, Dániában 2018. december 25-én mutatták be. Szerző: Gergo Horvath

Az Újrakezdőket sikerrel mutatták be 2019. április 18-án a Moszkvai Nemzetközi Filmfesztiválon. Szerző: Gergo Horvath

Az Újrakezdők Hella Joof nyolcadik nagyjátékfilmje. A rendezőnő a kilencvenes években kezdte pályáját a televíziózás világában, majd 2001-ben debütált első egészestés filmjével (En kort en lang), mely azonnal meghozta neki az áttörést. Szerző: Gergo Horvath