Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
brsvktr87   2020. 11. 26.

legújabb vélemény

0

Nos, azt hiszem ilyet sem láttunk még, és még hezitálok.... Azt mindenesetre megjegyezném, hogy Davis és Stewart nagyon jók, de a film mintha sehogy sem bírna túllépni a karácsonyi kliséken.

 
Berci   2020. 11. 21.

0

Nem mondanám, hogy meggyőzött, tényleg annyira belesimul az átlagos ünnepi filmek sorába, hogy az egyébként remek szereplőgárda sem sokat segít rajta. Jóindulattal legyen ez egy közepes, de ajánlást nem tudnék adni mellé.

Galéria (3)

Videók (1)

 

Akárcsak debütáló nagyjátékfilmje, a 2016-os A párterápia esetében Clea DuVall nemcsak rendezőként, de forgatókönyvíróként is jegyzi a produkciót.

(hp )
 

2018-ban jelentették be hivatalosan, hogy Kristen Stewart alakítja a film főszerepét, majd 2019 januárjában csatlakozott mellé a Terminator: Sötét végzet sztárja, Mackenzie Davis.

(hp )
 

A film forgatása 2020. január 21-én kezdődött meg Pittsburgh-ben és február 28-án ért véget, közvetlenül azelőtt, hogy a filmipar teljesen befagyott volna a koronavírus-járvány kirobbanása miatt.

(hp )
 

A film rendezője, Clea DuVall elsősorban színésznőként tett szert népszerűségre. DuVallt olyan sikerfilmekből lehet ismerős a hazai közönség számára, mint a 21 gramm, a Zodiákus, Az Argo-akció, de feltűnt a Helyszínelők, A szolgálólány meséje és a Better Call Saul című sorozatokban.

(hp )
 

Ez a rendező, Clea DuVall második egészestés filmje.

(hp )