Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
Filmadatlap
 
2
Szereplők
2
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
necum   2017. 11. 22.

Irtó jól néz ki ez az animáció, egyszerűen lélegzetelállító szerintem. Látni, hogy van benne energia feccölve bőven. A történet realisztikussága engem nagyon a székbe szorított, van benne valami nyomasztó, ugyanakkor felszabadító is.

 
Koniv   2017. 08. 11.

Egy kicsit unalmas volt szerintem. Nem tudom megmondani, hogy mely pontokon veszítettem el igazán az érdeklődésemet, de tény, hogy a film története nem mindig tudta fenntartani a figyelmemet.

 
Egy nagyon jellegzetes, animált noir a Have a Nice Day egy nagy adag fekete humorral, rafinált dialógusokkal, és minden szempontból kisstílű szereplőkkel. Közölni valója véresen komoly, tompán hallatszik csak át a közöny alól, az alkotóelemek bravúros alkalmazása és a kiváló zene ellenére. Pontosan az, ami nagyon jellemző Kínára: suttogás. 80/100 több»
 
Egyszóval furcsa egy darab ez: néha vicces, olykor erőszakos, de leginkább rövid. Ha végignézzük a bő hetvenperces művet, ne csodálkozzunk azon, hogy az egész egyetlen gegre fut ki. 65/100 több»
 
Amikor egy kínai animációs film Tolsztoj Feltámadás című regényéből kölcsönzi a városi élet mibenlétét fejtegető mottóját, ami ráadásul egyszerre tükrözi az író filozófiai és érzékien lírai gondolkodásmódját, akkor joggal sejthetjük, hogy nem egy egynyári élményt tartogató darabról lesz szó. VÍZKELETI DÁNIEL KRITIKÁJA. több»
 

Jian Liu rendező három évig dolgozott a filmen.

(hp )
 

A film versenyben volt az Arany Medvéért a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.