Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
NA

Have a Nice Day

(Hao ji le)
 
necum  2017. 11. 22.

Irtó jól néz ki ez az animáció, egyszerűen lélegzetelállító szerintem. Látni, hogy van benne energia feccölve bőven. A történet realisztikussága engem nagyon a székbe szorított, van benne valami nyomasztó, ugyanakkor felszabadító is.

 
Koniv  2017. 08. 11.

Egy kicsit unalmas volt szerintem. Nem tudom megmondani, hogy mely pontokon veszítettem el igazán az érdeklődésemet, de tény, hogy a film története nem mindig tudta fenntartani a figyelmemet.

Filmsomnia.hu - Have a Nice Day
Egy nagyon jellegzetes, animált noir a Have a Nice Day egy nagy adag fekete humorral, rafinált dialógusokkal, és minden szempontból kisstílű szereplőkkel. Közölni valója véresen komoly, tompán hallatszik csak át a közöny alól, az alkotóelemek bravúros alkalmazása és a kiváló zene ellenére. Pontosan az, ami nagyon jellemző Kínára: suttogás. 80/100
VOX.hu - Have a Nice Day
Egyszóval furcsa egy darab ez: néha vicces, olykor erőszakos, de leginkább rövid. Ha végignézzük a bő hetvenperces művet, ne csodálkozzunk azon, hogy az egész egyetlen gegre fut ki. 65/100
 

Jian Liu rendező három évig dolgozott a filmen.

(hp)
 

A film versenyben volt az Arany Medvéért a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.