Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
65
Filmadatlap
 
16
Szereplők
9
Vélemények
30
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

Nagyon édes romantikus és humoros történet a szerelemről és a kényszerű távkapcsolat nehézségeiről, túlélésről, elengedésről. Kicsit sablonos némely elem, de hát egy romkomnál ez azért nem meglepő. A főszereplő páros isteni választás volt. Miattuk szerettem főleg ezt a filmet.

 
lolita13   2016. 10. 18.

imádtam ezt a filmet mert volt benne romantika, humor és a színészek is tehetségesek voltak, a történet pedig kicsit sablonos volt de nekem így tetszett.


 
doroffee   2016. 02. 15.

Alapvetően az egyetlen bajom a filmmel a mellékszereplők jelenetei voltak... úgy éreztem, hogy egy nagyon emberi, a mai emberi kapcsolatokat, a távkapcsolatot stb. nagyon jól, pontosan bemutató filmbe hoztak egy jó nagy adag öncélú, agyatlan barom poént, amivel tönkrevágták a hangulatot.

 
Adepto   2016. 02. 17.

Kettős érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. A főszereplő párost justin Long és Drew Barrymore nagyon jól és szerintem hitelesen játsza el. Nagyon valósan ábrázolja a távkapcsolatokkal járó problémát. Viszont a mellékszálakat nem minden esetben éreztem elég erősnek, vagy megfelelőnek. Kicsit sok volt a káromkodás benne emlékeim szerint egy átlagos romantikus filmhez képest, de szerintem érdemes megnézni.

 
Aranyhal   2015. 08. 17.

Sablonos film sablonos, egyszerű történet és színészi alakítás. Nem adott újat, valamelyest csalódás volt. Közepesnek mondható, jóindulattal egyszer nézhető.

A film összbevétele 17 804 299 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 32M $-ból forgatták le 2009 nyarán New York-ban.

(dulkap)
 

Christina Applegate volt az első választása Nanette Burstein-nek Drew Barrymore nővérének a szerepére.

(dulkap)
 

A rendezőnő Nanette Burstein első fikciós filmje, korábban csak dokumentumfilmeken dolgozott.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.