68% 197 szavazat
Hétmérföldes szerelem

Hétmérföldes szerelem

Going the Distance
Filmadatlap
11
Vélemények (11)
16
Szereplők (16)
30
Képek (30)
2
Videók (2)
6
Érdekességek (6)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Adepto  

FILMINFÓ

Erin (Drew Barrymore) és Garrett (Justin Long) igazán összeillő pár, bár egy nyárnál tovább nem terveznek. Erin San Franciscóban él, Garrettet pedig munkája New York-hoz köti.Hat hét együttlét után azonban már egyikük sem biztos abban, hogy valóban véget akarnak vetni a kapcsolatuknak. Rászoknak a webcam-romantikára, a kedvezményes időszakban zajló telefonálásra, a véget nem érő sms-ekre és annyit repülnek ide-oda, amennyit csak tudnak. De túl sok jó barát ad nekik segítőkész tanácsot, még több rámenős szívrabló portyázik körülöttük és közben egymás hiánya is csak egyre növeli a feszültséget közöttük. Szerelmesek, nagyonis, de vajon kiállja-e a próbát ez a kontinenst átszelő kapcsolat. Hamarosan dönteniük kell.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.09.09.
 
2021.12.08 Klauka89

legújabb vélemény

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Régen láttam már, és most párommal is megnéztük, mert tegnap valami kapcsán beugrott belőle egy jelenet. Csajoknak-pasiknak simán nézhető, giccsmentes, nem túl romantikus film, ami remekül bemutatja, hogy mennyire nehéz is lehet egy távkapcsolat. So... Több

1
 
2019.05.31 Ms. Akárki

Nagyon édes romantikus és humoros történet a szerelemről és a kényszerű távkapcsolat nehézségeiről, túlélésről, elengedésről. Kicsit sablonos némely elem, de hát egy romkomnál ez azért nem meglepő. A főszereplő páros isteni választás volt. Miattuk szerettem főleg ezt a filmet.

1
 
2021.10.25 dandelion1983

Azt kaptam, amit vártam. Egy könnyed, humoros szerelmes filmet, ami bemutatja egy távkapcsolat nehézségeit. Szerintem egyszer mindenképpen nézhető.

0
 
2016.10.18 lolita13

imádtam ezt a filmet mert volt benne romantika, humor és a színészek is tehetségesek voltak, a történet pedig kicsit sablonos volt de nekem így tetszett.

0
 
2016.02.15 doroffee

Alapvetően az egyetlen bajom a filmmel a mellékszereplők jelenetei voltak... úgy éreztem, hogy egy nagyon emberi, a mai emberi kapcsolatokat, a távkapcsolatot stb. nagyon jól, pontosan bemutató filmbe hoztak egy jó nagy adag öncélú, agyatlan barom poént, amivel tönkrevágták a hangulatot.

0

A film összbevétele 17 804 299 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmet 32M $-ból forgatták le 2009 nyarán New York-ban.Szerző: dulkap

#2
 

Christina Applegate volt az első választása Nanette Burstein-nek Drew Barrymore nővérének a szerepére.Szerző: dulkap

#3
 

A rendezőnő Nanette Burstein első fikciós filmje, korábban csak dokumentumfilmeken dolgozott. Szerző: dulkap

#4
 

Csak a két főszereplő karakternek van teljes neve: Garrett Austin Scully (Justin Long) és Erin Rankin Langford (Drew Barrymore).Szerző: dulkap

#5