Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Hétmérföldes szerelem (2010)

Going the Distance
Filmadatlap
 
16
Szereplők
10
Vélemények
30
Képek
2
Videók

Galéria (30)

Videók (2)

 
dandelion1983   2021. 10. 25.

legújabb vélemény

0

Azt kaptam, amit vártam. Egy könnyed, humoros szerelmes filmet, ami bemutatja egy távkapcsolat nehézségeit. Szerintem egyszer mindenképpen nézhető.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Nagyon édes romantikus és humoros történet a szerelemről és a kényszerű távkapcsolat nehézségeiről, túlélésről, elengedésről. Kicsit sablonos némely elem, de hát egy romkomnál ez azért nem meglepő. A főszereplő páros isteni választás volt. Miattuk szerettem főleg ezt a filmet.

 
lolita13   2016. 10. 18.

0

imádtam ezt a filmet mert volt benne romantika, humor és a színészek is tehetségesek voltak, a történet pedig kicsit sablonos volt de nekem így tetszett.

 
doroffee   2016. 02. 15.

0

Alapvetően az egyetlen bajom a filmmel a mellékszereplők jelenetei voltak... úgy éreztem, hogy egy nagyon emberi, a mai emberi kapcsolatokat, a távkapcsolatot stb. nagyon jól, pontosan bemutató filmbe hoztak egy jó nagy adag öncélú, agyatlan barom poént, amivel tönkrevágták a hangulatot.

 
Adepto   2016. 02. 17.

0

Kettős érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. A főszereplő párost justin Long és Drew Barrymore nagyon jól és szerintem hitelesen játsza el. Nagyon valósan ábrázolja a távkapcsolatokkal járó problémát. Viszont a mellékszálakat nem minden esetben ére... több»

 
pindurcat   2015. 06. 15.

0

Hol van benne a romantika? Zéró. Bugyuta, kétértelmű poénokkal próbál vicces lenni, de nagyon gyenge. Minőségnek nyoma sincs. Már -már nézhetetlen kategória.

 
Aranyhal   2015. 08. 17.

0

Sablonos film sablonos, egyszerű történet és színészi alakítás. Nem adott újat, valamelyest csalódás volt. Közepesnek mondható, jóindulattal egyszer nézhető.

A film összbevétele 17 804 299 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 32M $-ból forgatták le 2009 nyarán New York-ban.

(dulkap)
 

Christina Applegate volt az első választása Nanette Burstein-nek Drew Barrymore nővérének a szerepére.

(dulkap)
 

A rendezőnő Nanette Burstein első fikciós filmje, korábban csak dokumentumfilmeken dolgozott.

(dulkap)
 

Csak a két főszereplő karakternek van teljes neve: Garrett Austin Scully (Justin Long) és Erin Rankin Langford (Drew Barrymore).

(dulkap)
 

A forgatókönyv írója Geoff LaTulippe közeli barája a producer producer Dave Neustadter-nek és a film Dave egy korai távkapcsolatának alapján készült.

(dulkap)