Hófehérke és a hét törpe

Snow White and the Seven Dwarfs

2024.03.19 FREEWAY

Egy igazi Disney-klasszikus

A „Hófehérke és a hét törpe” egyszerűen remek. A Disney klasszikus, varázslatos világot teremt, tele színes karakterekkel és felejthetetlen dallamokkal. A történet érzelmes és tanulságos, és a karakterek szerethetőek és szórakoztatóak. Bár már több évtizede készült, a film varázsa mindig friss marad, és mindig képes újra és újra elvarázsolni a nézőt. Ez az igazi gyermekkori klasszikus, amely mindig örömet és mosolyt csempész az életünkbe.

2017.07.25 Lonka

Csodálkozom, hogy még nem akartam élőszereplős filmet készíteni belőle. Eléggé klasszikus mese, nincs aki nem ismerné. Szépen kivitelezett mese, remek dalokkal.

2017.12.17 Greeta

Ebben a mesében tényleg minden van. Gonosz mostoha, gyilkossági kísérlet (többször is), szerelem.... A törpék is mind egy-egy karakter. Nemhiába a legnépszerűbb Disney mese.

2018.03.23 hackerjulcsi

Nagyszerű feldolgozása egy ismert és kedvelt mesének. Szerintem gyönyörűen meg van csinálva a mesefilm és pont annyira ijesztő és elrettentő, amennyire egy gyereknek valónak kell lennie.

2017.02.01 Hedy0809

Hejhóóóó...

Szintén kedvenc, bár ettől kicsit féltem. :D A boszi nagyon ijesztő volt gyerekként, főleg a hangja. :D És még ma is pontosan emlékszem az átváltozására. :D

2016.07.24 Leilani

Nagyon szeretem a Disney hercegnő történeteket, és ez a klasszikus alkotás is a legjobbak közé tartozik, nagyon izgalmas a történet, minden korosztály számára szórakoztató. A grafikája is jó a korához képest.

2016.02.08 doroffee

Kedves klasszikus Disney mese. Nekem nem a kedvencem, mert ennél összetettebb és érdekesebb mesék is kikerültek a Disney komplexum kezei közül, de mindezek mellett kedves, bájos történet... és az animáció valami csodás, azt meg kell hagyni - hozza azt a klasszikus '30-as évekbeli bájos animációs stílust.

2017.07.31 czigler.nora

Kedves, bájos mese, de nem tartozik a kedvenc meséim közé. Gyerekként amúgy kifejezetten rémisztő ez a mese, emlékszem féltem tőle. A dalok kedvesek, és a törpék is jófejek.

2016.04.27 ereln

Nagyon szép mese mindenkinek ajánlom. Régi klasszikus, amit a család minden tagja nézhet. Szeretem benne, hogy mind a mai napig meg tudom nézni úgy, mintha még nem láttam volna és ez nagy szó.

2019.02.07 Vágottszemű

Nekem nem tetszett ez a Disney film. Lehet azért mert régi. De a története elég gyerekeknek való. Ha a gyereked még nem látta ezt alap megnézni. De te ne nézd meg.

2018.07.07 oneminute

Nincs gyerek, aki ne hallotta volna Hófehérke történetét, egyzerűen megunhatatlan.

2018.01.23 zsani

Kedvenc mesém. Bemutatja, hogy mennyire gonosz emberek is élnek köztünk. Hófehérke az egyik legszerethetőbb hercegnő.

2015.10.29 fcbnandi

Kötelező Disney mese mindenkinek. Nagyon sokszor megnéztem és még iskolában is eljátszottuk, mert mindenki ezt akarta eljátszani. Igazi régi családi mese. Szerintem már mindenki látta

2016.01.16 esfworld

Gyerekkorom kedvenc meséje, valahogy sosem megy ki a divatból, nagyon jó lett. Régen volt valami magával ragadó a Disney mesékben, ami ma már hiányzik a rajzfilmekből.