Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Nevem Zlatan (2021)

I Am Zlatan
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
16
Képek
3
Videók

Galéria (16)

Videók (3)

 
Adikgashiik   2022. 08. 26.

legújabb vélemény

1
Kapufa

Szeretem a focit, szeretem Zlatant. Az életrajzi filmek, főleg a sport témájúak a szívem csücskei. Vártam már ezt a filmet, de ez a film konkrétan össze lett csapva. A sztoriban ott a potenciál, látszik a filmen is, de olyan mintha nem tudná mit akar. Mindenből kapunk, folyamatosan 1-1 kis adagot aztán kifújt az egész. Sokkal jobban örültem volna inkább egy sorozatnak 5-6 epizódban, akkor lett volna rendes játékidő mindent kicsomagolni rendesen, mert érdekes az egész sztori, én néztem volna még. Jóval többet vártam.

 
HE7EDIK   2022. 08. 22.

0

Kaphatott volna sokkal jobb filmet is minden idők egyik, ha nem a legjobb focistája. Aki nem hiszi, nézze meg a film végén az összeállítást, milyen gólokat rúgott karrierje során.

 
Szilárd-Leo   2022. 08. 23.

0
Végre

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sziasztok egy igaz történet. Mi másról fociról. A történet a gyerekkorától kezdődik de csak addig míg nem kerül az AJAX csapatába, a többit úgy is tudjuk. A kezdetek: gyerekkorában egy kezelhetetlen srácot mutat be, de szépen lassan felnő, rájön mi helyes és helytelen dolog. A középiskolában még eldurvul. És végül a MALMÖ csapatába B csapatban kezd, de később A csapatba folytatja. Végül elérte célját, mi már tudjuk, történelmet írt és valóságos legenda lett a foci történelemben... Nincs vége, vagy csak pályán.

 
Dani   2022. 08. 19.

0

Őszintén szólva én nagyon vártam ezt a filmet, de valahogy úgy érzem, hogy csalódnom kellett. Szerintem nagyon fércmunka az egész.

 
BonCsa   2022. 08. 18.

0

Érezhetően a focirajongókat akarták megszólítani ezzel a filmmel, de szerintem alaposan mellélőttek az alapötlettel.

A film összbevétele 1 915 257 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 23 848 842 forintot termelt. A hazai mozik összesen 15 053 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Nevem Zlatan forgatókönyve David Lagercrantz, svéd író életrajzi könyve alapján készült.

(csd)
 

A film története a világhírű focista, Zlatan Ibrahimovic életét mutatja be.

(csd)
 

A film Jens Sjögren első nagyjátékfilmes rendezése.

(csd)