72% 54 szavazat
Nevem Zlatan

Nevem Zlatan

I Am Zlatan
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
25
Szereplők (25)
16
Képek (16)
3
Videók (3)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Zlatan Ibrahimovic egy világszerte ismert futballsztár. Svéd nemzetiségű bajnokként több generáció ismeri a nevét. Zlatan a Balkánon született, nehéz és kemény gyermekkor áll mögötte, a sikerhez vezető út pedig hosszú.

Jens Sjögren rendezésének főbb szerepeiben Håkan Bengtsson, David… Több


Rendező: Jens Sjögren
Forgatókönyvíró: Jakob Beckman, David Lagercrantz
Ország: Svédország, Hollandia, Dánia
Premier (HU): 2022.08.18. | Telekom TVGO (2022.11.17.)
Forgalmazó: Vertigo
 
2023.07.19 Roland Altner

legújabb vélemény

Zlatant nagyon jól játssza a színész, de a többi nagyon gagyi...

0
 
2022.08.26 Adikgashiik

Kapufa

Szeretem a focit, szeretem Zlatant. Az életrajzi filmek, főleg a sport témájúak a szívem csücskei. Vártam már ezt a filmet, de ez a film konkrétan össze lett csapva. A sztoriban ott a potenciál, látszik a filmen is, de olyan mintha nem tudná mit akar. Mindenből kapunk, folyamatosan 1-1 kis adagot aztán kifújt az egész. Sokkal jobban örültem volna inkább egy sorozatnak 5-6 epizódban, akkor lett volna rendes játékidő mindent kicsomagolni rendesen, mert érdekes az egész sztori, én néztem volna még. Jóval többet vártam.

1
 
2022.08.22 HE7EDIK

Kaphatott volna sokkal jobb filmet is minden idők egyik, ha nem a legjobb focistája. Aki nem hiszi, nézze meg a film végén az összeállítást, milyen gólokat rúgott karrierje során.

0
 
2022.08.23 Szilárd-Leo

Végre

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sziasztok egy igaz történet. Mi másról fociról. A történet a gyerekkorától kezdődik de csak addig míg nem kerül az AJAX csapatába, a többit úgy is tudjuk. A kezdetek: gyerekkorában egy kezelhetetlen srácot mutat be, de szépen lassan felnő, rájön mi helyes és helytelen dolog. A középiskolában még eldurvul. És végül a MALMÖ csapatába B csapatban kezd, de később A csapatba folytatja. Végül elérte célját, mi már tudjuk, történelmet írt és valóságos legenda lett a foci történelemben... Nincs vége, vagy csak pályán.

0
 
2023.02.20 József-Lendvai

Nem olyan rossz ez a film, mint amennyire lehúzzák. Nyilván többet vártam én is tőle, de nem lett ez olyan vészes. Egyszer érdemes minden focit szerető embernek megnéznie, de ne várjatok tőle sokat, mert kicsit olyan volt a rendező, mint egy magyar a svédasztalnál, mindenből akart egy kicsit.

0

A film összbevétele 1 915 257 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 23 848 842 forintot termelt. A hazai mozik összesen 15 053 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

A Nevem Zlatan forgatókönyve David Lagercrantz, svéd író életrajzi könyve alapján készült.Szerző: csd

#2
 

A film története a világhírű focista, Zlatan Ibrahimovic életét mutatja be.Szerző: csd

#3
 

A film Jens Sjögren első nagyjátékfilmes rendezése.Szerző: csd

#4