Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
16
Szereplők
1
Vélemények
4
Képek
1
Videók

 
BoBamburg   2019. 03. 02.

Nem vagyok egy nagy anime fan, de nem is vetem meg a műfajt, így hébe-hóba mindig találok egyet ami érdekelhet. Voltam így eme művel is. Jól hangzó történet, horror keverve a sci-fi vel, mibaj lehet? És igazán én se tudom mitörténhetett, lehet bennem volt a hiba, de engem nem tudott lekötni a film. Karaktereket sem éreztem igazán, nem volt akinek drukkolni tudtam volna, történet is elvolt húzva, ami miatt sokszor már-már unatkoztam :(

 
Aki szereti a túlélős horrorokat és nem ódzkodik a science fiction-től és a mélyebb mondanivalótól, illetve átlát azokon a képeken, melyeket elénk vetítenek, és az átvitt értelmet is szívesen befogadja, azoknak csak ajánlani tudom a művet. De a King of Thorn azok számára is megfelelő időtöltést biztosít, akik csupán a rettegést szeretnék átélni, ami a szereplők szívéből fakad a labirintusból menekülve. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.