Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
45
Képek
4
Videók
 
kounicakhaha   2020. 03. 11.

legújabb vélemény

Műfajilag érdekes, szerintem a rendező kicsit átesett a ló túloldalára, történelmi film helyett egy igazi pszicho filmet készített. Nem a "történetre" összpontosít, hanem a vadonban élő "alapítók" kegyetlen világára, én viszont épp a történelmi szálat hiányoltam belőle. Ez a fajta megközelítés engem nem győzött meg.

 
DarkMoss   2019. 12. 18.

Mi tagadás, nagyon meglepett a film, nem gondoltam, hogy ennyire sötét és véres lesz. Nincs benne gyengédség, sem romantizált mitológia gondoskodó anyafarkassal meg vigyázó folyóval, inkább Róma véres története, pusztítás és erőszakos karakterek jelennek meg benne. Kissé szokatlanul kegyetlen, de valószínűleg több köze van a valósághoz, mint annak a meseszerű képnek, ami a képzeletünkben él Róma születéséről.


 
Henk   2019. 11. 29.

Alapjában véve nem rossz film a Romulus és Remus, de azért fenntartásokkal fogadtam, ami a történelmi hitelességét illeti. Nagyon jó az atmoszférája, de a színészi játékok sokszor már zavaróan teátrálisak.

 
Alphik   2019. 11. 15.

Imádom Róma történetét, és már nagyon vártam, hogy jöjjön egy ilyen film, ami egyrész izgalmas és valahol történelmileg is hiteles. Talán egy kissé túl akciózósra vették a figurát, de ez nem baj, szerintem nagyon be tudja szippantani a nézőt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.