Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Berto49   2017. 08. 14.

legújabb vélemény

Most, a megnézés után nem értem azt a nagy lelkendezést, ami körülveszi ezt a filmet. Caprának van jó néhány ennél sokkal jobb filmje! Mondjuk a gribedlis Clark Gable soha nem volt a kedvencem. Claudette Colbert engem pedig nagyon erősen Ágay Irénre (szegény már 38 éves korában meghalt!) emlékeztet, de lehet, hogy a frizura és a hasonló smink teszi. Különösebb színészi vénát egyik nőben sem fedeztem fel, bár Colbert hanga elég jó, nem sipítozó. A történet az elmúlt évtizedek során nagyon megkopott, lerágott csont lett. Valószínűleg a maga korában nem volt ennyire sablonos. Az az igazság, hogy alig vártam, hogy befejeződjék. A hőség tette?

 
Greti0430   2016. 12. 28.

Nagyon tetszett a film! Nekem nem volt unalmas egyáltalán. Nyilván ha már valaki megszokta a mai filmek pörgősségét, akkor nehezebb lehet egy ilyen kicsit lassabb filmet megnézni, de szerintem máig élvezhető maradt ez az alkotás. Iszonyat szellemes, volt néhány rész, ahol szó szerint hangosan felnevettem. Csak ajánlani tudom.


 
Zsu99   2015. 12. 28.

Mai szemmel már kissé régimódi, vontatott film, de összességében jól összerakott és ötletes történet. Néhol lassú a cselekménye és kicsit untatott. Egyszer nézhető.

A film összbevétele 4 360 000 dollár volt (imdb.com).

 

A legjobb férfi (Clark Gable) és a legjobb női főszereplőnek (Claudette Colbert) járó Oscar-díjat is megnyerte a film. Emellett a legjobb film, legjobb rendezés és legjobb forgatókönyv kategóriában is elhozta az arany szobrot!

(GedyPapa)
 

A Columbia Pictures stúdió 5. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2 )
 

Az "AFI 100 év" elnevezésű program részeként az Amerikai Filmintézet összeàllított 2000. elején egy listàt, (AFI's 100 Years…100 Laughs), amely minden idők 100 leghumorosabb filmjét àllítja rangsorba. A jelöltek között volt pl. bohózat komédia, akció-vígjáték, paródia, romantikus vígjáték, szatíra, fekete komédia, zenés vígjàték, stb. Jelen film a 8. helyen végzett a TOP 100-ban.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.