Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
82
Szereplők
20
Vélemények
370
Képek
4
Videók

Vélemények: iZombie (2015)

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

0

Imádom. Amúgy is sokszor szeretem az ilyen zombi témás filmeket, sorozatokat, de határozottan ez az egyik legjobb. Eszes, hogy a zombikat rendes funciónáló élőlényeként mutatja be, csak egy plussz ösztönkésztetéssel. De szerintem mondjuk poén hogy eg... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Imádom a zombi témát ez pedig elég sajátságosan fogta meg ezt a témát. Viszont nekem ez nagyon be is jött. Remélem sok évadot láthatunk még ebből a témából.


 
dailyfilmsan   2018. 09. 12.

0

Nagyon szerettem ezt a sorozatot. Nem vált unalmassá, fenn tartotta az érdeklődésem,hiszen majdnem minden rész valami új dolgot mutatott. Olivia moor -t játszó színésznő valami halálian jól alakít minden részben mást és mást, de ez elmondható a szere... több»

 
beero88   2016. 01. 17.

0

Ez határozottan egy olyan nyomozós sorozat ami úgy szemszögből közelíti meg a témát és ezáltal lesz egyedi és kirívó a többi közül. Nekem különösen tetszett ez a téma és az ahogy még ezt fejleszthetik.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

0

Egyik kedvenc sorozatom, persze a Walking Dead után. Nagyon sajátosan dolgozza fel a zombie témát és ami a legfontosabb tud újat mondani és mutatni ebben a stílusban. Érdekes látni a zombik mindennapi életét, és olyasmiba belegondolni, hogy mi lenne ... több»

 
bgnz367   2017. 04. 19.

0

Igazán érdekes sorozat. Örülök, hogy belevágtam annak idején mert nem bántam meg. Bármennyire furcsának tűnhet de egy egész érdekes nyomozós sztorit kapunk. Liv karaktere pedig lenyűgöző.

 
szf   2019. 01. 20.

0

Sajátos megközelítés, egyetlen zombi sztorihoz sem hasonlít, amit eddig láttam és kikapcsolódásnak egész jó, de... de nem volt meg benne az a plusz, ami odaláncolt volna a képernyőhöz, szerintem még a készítők sem vették komolyan a dolgot. A színészek egész jók, Ravi nagyon nagy kedvenc lett.

 
authorgirlll   2018. 08. 17.

0

Az elején még nagyon tetszett de számomra gyorsan unalmassá vált. A főhős háttérsztorija jó, de nem teljesen kidolgozott. Bár zombie lett nem változott meg emberként így nem teljesen érthető az eltávolodása a családjától. A hullaházi munka remek ötle... több»

 
Deniel   2018. 10. 26.

0

Pár részt megnéztem belőle, de engem nem igazán fogott meg ez a zombi vígjáték kategória. Bohókás, aranyos, szórakoztató, de olyan kis gagyi vasárnapi délutáni tévésorozat érzését keltette folyamatosan! Sorozatok közül nekem még mindig a Dexter a Nr.1. :)

 
padfoot8925   2015. 06. 24.

0

Ahogy az előttem szólók dicsérték úgy én se tudok egyebet csak ezt tenni. Mikor beharangozták nem igazán érdekelt a dolog, jó persze aranyosnak tűnt a csaj de ennyi. Aztán olvastam azt hiszem egy írást róla, hogy mennyire oltári. Gondoltam belenézek ... több»

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

0

Imádom. Az elején kissé vonakodtam tőle hisz milyen már az az zombi akinek csak fehér a haja és kissé goth-os beütése van. De tévedtem és ennek örülök. Érdekes nyomozós sorozat ez is. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek megtekintésre. :)

 
neeta92   2015. 06. 21.

0

Ez egy bitang jó sorozat. Nem kell egyből rothadó hullákra gondolni zombik alatt. Mivel itt nem a szokványos módon oldották meg. Ezt leszámítva is egy hihetetlen jó nyomozós sorozat. Külön tetszik, hogy az elfogyasztott agy után mindig más a személyisége Liv-nek.

 
VargaBarnabas   2016. 05. 29.

0

Elkezdtem nézni, de hamar abbahagytam mert egyszerűen nem tudott megragadni a történet, pedig kedvelem az ilyen típusú filmeket/sorozatokat, valaki biztos szereti, de nekem valahogy ez nem.

 
kadvan95   2018. 07. 02.

0

Imádom ezt a sorozatot!!! Benne van a top 10 kedvenc sorozatomban. Zseniális színészek által megformált karakterek. Remek humor. Könnyed és durva egyszerre... Csak ajánlani tudom!!!

 
srktmt   2016. 01. 06.

0

Ez egy igazán jó darabja az újvonalas detektívsorozatoknak. Ezen kívül az elcsépelt zombie sablont is okosan oldották meg és a szerelmi szálak is az elviselhető határon belül vannak. Külön kiemelendő a főszereplő munkatársa, aki egy igen beteg karakt... több»

 
NED   2016. 11. 01.

0

Még nem néztem ugyan az utolsó részig végig, de engem nagyon megragadott az, hogy egy témát új körítésben dolgoznak fel. Amit eddig írtam az inkább a képregény dicsérete, de meg kell hagyni a sorozat a lehető legjobb színészeket válogatta össze a sze... több»

 
Yuky   2016. 08. 16.

0

Nagyon szeretem ezt a sorozatot. Végignéztem minden részét, engem nagyon lekötött. Amikor viszonylag mindig a részek elején megeszi az agyakat és mindig máshogy készíti el, mindig megéhezek. Volt hogy előre vittem magammal valami csípős kaját hogy tu... több»

 
FakeDeathIT   2017. 03. 04.

0

Érdekes új megközelítése a zombi témának. Láttunk már sok próbálkozást, ami próbálta kicsit viccesebbre venni a dolgot (Eleven testek hatalmas marhasága pl.). Az agyatlan zombi kifejezést nem lehet erre a filmre alkalmazni. Kiváló szereplők, érdekes ... több»

 
Buborék   2018. 05. 27.

0

Nem ezeket a típusú sorozatokat szoktam nézni, de ez vicces,izgalmas,romantikus és abszolút kedvenc lett.Sajnos az 5. az utolsó évad, amit nagyon sajnálok,de aki nem látta még kezdjen bele mindenképp!

 
Varga Erzsébet   2018. 05. 20.

0

Nekem nagyon tetszett .