Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
89
Filmadatlap
 
82
Szereplők
20
Vélemények
370
Képek
4
Videók
iZombie
 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

Imádom. Amúgy is sokszor szeretem az ilyen zombi témás filmeket, sorozatokat, de határozottan ez az egyik legjobb. Eszes, hogy a zombikat rendes funciónáló élőlényeként mutatja be, csak egy plussz ösztönkésztetéssel. De szerintem mondjuk poén hogy egy energiaital és egy drog kombó teszi őket zombivá. Nagyon maiXD Poénos sori és remek a színészgárda is.

 
Deku   2017. 08. 21.

Imádom a zombi témát ez pedig elég sajátságosan fogta meg ezt a témát. Viszont nekem ez nagyon be is jött. Remélem sok évadot láthatunk még ebből a témából.


 
dailyfilmsan   2018. 09. 12.

Nagyon szerettem ezt a sorozatot. Nem vált unalmassá, fenn tartotta az érdeklődésem,hiszen majdnem minden rész valami új dolgot mutatott. Olivia moor -t játszó színésznő valami halálian jól alakít minden részben mást és mást, de ez elmondható a szereplőgárda minden tagjáról. Nagyon tudom ajánlani, de figyelmeztetek mindenkit ha egyszer elkezdted nincs megállás nem tudod félre tenni.

 
beero88   2016. 01. 17.

Ez határozottan egy olyan nyomozós sorozat ami úgy szemszögből közelíti meg a témát és ezáltal lesz egyedi és kirívó a többi közül. Nekem különösen tetszett ez a téma és az ahogy még ezt fejleszthetik.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Egyik kedvenc sorozatom, persze a Walking Dead után. Nagyon sajátosan dolgozza fel a zombie témát és ami a legfontosabb tud újat mondani és mutatni ebben a stílusban. Érdekes látni a zombik mindennapi életét, és olyasmiba belegondolni, hogy mi lenne ha ez tényleg valóság lenne. A főszereplő pedig zseniálisan alakítja a szerepét. Főleg miatta szeretem ezt a sorozatot. Romantikus kis különc.

Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
 

Az egyik epizódban, a hullaházban Liv felfedez egy lányt, akit Stephanie Germanotta-nak, hívnak ami történetesen Lady Gaga valódi neve

(Archívum)
 

A „The Exterminator” című részben egy maroknyi olyan név hangzik el, akik egykor a Seattle Supersonics tagjai voltak. Ilyenek mint Wally Walker, Don Watts, Fred Brown és Marvin Webster.

(Archívum)
 

Aly Michalka, aki Peyton Charles alakítja egy másik CW sorozatban is állandó szereplő.

(Archívum)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.