Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

iZombie (2015-2019)

iZombie
Filmadatlap
 
82
Szereplők
20
Vélemények
370
Képek
4
Videók

Galéria (370)

Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver

Videók (4)

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

0

Imádom. Amúgy is sokszor szeretem az ilyen zombi témás filmeket, sorozatokat, de határozottan ez az egyik legjobb. Eszes, hogy a zombikat rendes funciónáló élőlényeként mutatja be, csak egy plussz ösztönkésztetéssel. De szerintem mondjuk poén hogy eg... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Imádom a zombi témát ez pedig elég sajátságosan fogta meg ezt a témát. Viszont nekem ez nagyon be is jött. Remélem sok évadot láthatunk még ebből a témából.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 12.

0

Nagyon szerettem ezt a sorozatot. Nem vált unalmassá, fenn tartotta az érdeklődésem,hiszen majdnem minden rész valami új dolgot mutatott. Olivia moor -t játszó színésznő valami halálian jól alakít minden részben mást és mást, de ez elmondható a szere... több»

 
beero88   2016. 01. 17.

0

Ez határozottan egy olyan nyomozós sorozat ami úgy szemszögből közelíti meg a témát és ezáltal lesz egyedi és kirívó a többi közül. Nekem különösen tetszett ez a téma és az ahogy még ezt fejleszthetik.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

0

Egyik kedvenc sorozatom, persze a Walking Dead után. Nagyon sajátosan dolgozza fel a zombie témát és ami a legfontosabb tud újat mondani és mutatni ebben a stílusban. Érdekes látni a zombik mindennapi életét, és olyasmiba belegondolni, hogy mi lenne ... több»

 
bgnz367   2017. 04. 19.

0

Igazán érdekes sorozat. Örülök, hogy belevágtam annak idején mert nem bántam meg. Bármennyire furcsának tűnhet de egy egész érdekes nyomozós sztorit kapunk. Liv karaktere pedig lenyűgöző.

 
szf   2019. 01. 20.

0

Sajátos megközelítés, egyetlen zombi sztorihoz sem hasonlít, amit eddig láttam és kikapcsolódásnak egész jó, de... de nem volt meg benne az a plusz, ami odaláncolt volna a képernyőhöz, szerintem még a készítők sem vették komolyan a dolgot. A színészek egész jók, Ravi nagyon nagy kedvenc lett.

 

Az egyik epizódban, a hullaházban Liv felfedez egy lányt, akit Stephanie Germanotta-nak, hívnak ami történetesen Lady Gaga valódi neve

(Archívum)
 

A „The Exterminator” című részben egy maroknyi olyan név hangzik el, akik egykor a Seattle Supersonics tagjai voltak. Ilyenek mint Wally Walker, Don Watts, Fred Brown és Marvin Webster.

(Archívum)
 

Aly Michalka, aki Peyton Charles alakítja egy másik CW sorozatban is állandó szereplő.

(Archívum)
 

Rob Thomas készítette a Veronica Mars című sorozatot is. Az iZombie vendégszínészei Percy Daggs III és Ryan Hansen szintén a Veronica Mars sorozatból ismerhetőek.

(Archívum)
 

A sorozatban szereplő Major Lillywhite eredetileg Major Applewhite után kapta a nevét, aki a Texasi Egyetemen irányító volt a focicsapatban. Ennek az oka, hogy Rob Thomas, a műsor készítője is oda járt.

(Archívum)