Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89%
Filmadatlap
 
82
Szereplők
20
Vélemények
370
Képek
4
Videók
iZombie
 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

Imádom. Amúgy is sokszor szeretem az ilyen zombi témás filmeket, sorozatokat, de határozottan ez az egyik legjobb. Eszes, hogy a zombikat rendes funciónáló élőlényeként mutatja be, csak egy plussz ösztönkésztetéssel. De szerintem mondjuk poén hogy eg... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

Imádom a zombi témát ez pedig elég sajátságosan fogta meg ezt a témát. Viszont nekem ez nagyon be is jött. Remélem sok évadot láthatunk még ebből a témából.


 
dailyfilmsan   2018. 09. 12.

Nagyon szerettem ezt a sorozatot. Nem vált unalmassá, fenn tartotta az érdeklődésem,hiszen majdnem minden rész valami új dolgot mutatott. Olivia moor -t játszó színésznő valami halálian jól alakít minden részben mást és mást, de ez elmondható a szere... több»

 
beero88   2016. 01. 17.

Ez határozottan egy olyan nyomozós sorozat ami úgy szemszögből közelíti meg a témát és ezáltal lesz egyedi és kirívó a többi közül. Nekem különösen tetszett ez a téma és az ahogy még ezt fejleszthetik.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Egyik kedvenc sorozatom, persze a Walking Dead után. Nagyon sajátosan dolgozza fel a zombie témát és ami a legfontosabb tud újat mondani és mutatni ebben a stílusban. Érdekes látni a zombik mindennapi életét, és olyasmiba belegondolni, hogy mi lenne ... több»

 
bgnz367   2017. 04. 19.

Igazán érdekes sorozat. Örülök, hogy belevágtam annak idején mert nem bántam meg. Bármennyire furcsának tűnhet de egy egész érdekes nyomozós sztorit kapunk. Liv karaktere pedig lenyűgöző.

 
authorgirlll   2018. 08. 17.

Az elején még nagyon tetszett de számomra gyorsan unalmassá vált. A főhős háttérsztorija jó, de nem teljesen kidolgozott. Bár zombie lett nem változott meg emberként így nem teljesen érthető az eltávolodása a családjától. A hullaházi munka remek ötle... több»

Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
 

Az egyik epizódban, a hullaházban Liv felfedez egy lányt, akit Stephanie Germanotta-nak, hívnak ami történetesen Lady Gaga valódi neve

(Archívum)
 

A „The Exterminator” című részben egy maroknyi olyan név hangzik el, akik egykor a Seattle Supersonics tagjai voltak. Ilyenek mint Wally Walker, Don Watts, Fred Brown és Marvin Webster.

(Archívum)
 

Aly Michalka, aki Peyton Charles alakítja egy másik CW sorozatban is állandó szereplő.

(Archívum)
 

Rob Thomas készítette a Veronica Mars című sorozatot is. Az iZombie vendégszínészei Percy Daggs III és Ryan Hansen szintén a Veronica Mars sorozatból ismerhetőek.

(Archívum)
 

A sorozatban szereplő Major Lillywhite eredetileg Major Applewhite után kapta a nevét, aki a Texasi Egyetemen irányító volt a focicsapatban. Ennek az oka, hogy Rob Thomas, a műsor készítője is oda járt.

(Archívum)
 

Liv Moore (Rose McIver) karaktere a képregényben egyik karakterén, Gwen Dylan-en alapszik. A névváltoztatás oka valószínűleg egy szójáték: Liv Moore = Live More (tovább élni).

(Archívum)
 

A műsor nem túlságosan hűséges az alapjául szolgáló, azonos című képregényhez, melyet Chris Roberson és Michael Allred készített, és a DC Comics Vertigo publikálta.

(Archívum)
 

A színészek, akik Liv-et és Blaine-t alakítják (Rose McIver és David Anders) mindketten szerepeltek a nagysikerű sorozatban, az Egyszer volt hol nem volt-ban (Once Upon a Time). Rose, Tinker Bell-t (Csingiling) játszotta míg David Dr. Whale-t.

(Archívum)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.