Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
82
Szereplők
20
Vélemények
370
Képek
4
Videók

Érdekességek: iZombie (2015)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

Az egyik epizódban, a hullaházban Liv felfedez egy lányt, akit Stephanie Germanotta-nak, hívnak ami történetesen Lady Gaga valódi neve

(Archívum)
 

A „The Exterminator” című részben egy maroknyi olyan név hangzik el, akik egykor a Seattle Supersonics tagjai voltak. Ilyenek mint Wally Walker, Don Watts, Fred Brown és Marvin Webster.

(Archívum)
 

Aly Michalka, aki Peyton Charles alakítja egy másik CW sorozatban is állandó szereplő.

(Archívum)
 

Rob Thomas készítette a Veronica Mars című sorozatot is. Az iZombie vendégszínészei Percy Daggs III és Ryan Hansen szintén a Veronica Mars sorozatból ismerhetőek.

(Archívum)
 

A sorozatban szereplő Major Lillywhite eredetileg Major Applewhite után kapta a nevét, aki a Texasi Egyetemen irányító volt a focicsapatban. Ennek az oka, hogy Rob Thomas, a műsor készítője is oda járt.

(Archívum)
 

Liv Moore (Rose McIver) karaktere a képregényben egyik karakterén, Gwen Dylan-en alapszik. A névváltoztatás oka valószínűleg egy szójáték: Liv Moore = Live More (tovább élni).

(Archívum)
 

A műsor nem túlságosan hűséges az alapjául szolgáló, azonos című képregényhez, melyet Chris Roberson és Michael Allred készített, és a DC Comics Vertigo publikálta.

(Archívum)
 

A színészek, akik Liv-et és Blaine-t alakítják (Rose McIver és David Anders) mindketten szerepeltek a nagysikerű sorozatban, az Egyszer volt hol nem volt-ban (Once Upon a Time). Rose, Tinker Bell-t (Csingiling) játszotta míg David Dr. Whale-t.

(Archívum)