Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Kabaré
 
ZozArt89   2019. 07. 17.

legújabb vélemény

Libabőrös leszek már csak attól is, hogy rágondolok a filmre. Azonnal beszippantott. Azt hinné az ember, hogy semmi extra de itt a történet bizony megállíthatatlanul pörög.

 
moony5972   2015. 07. 11.

Legjobb film. Bármikor kiráz a hideg, persze jó értelemben. Ha egy igazán esemény dús filmre vágyik, az ember annak ezt ajánlom. Ha tehetem, újra nézem mivel újra és újra lebilincsel.


 
asterisk   2015. 02. 09.

Liza Minelli egész egyszerűen zseniális. A film pedig alapmű! Egy igazi feledhetetlen klasszikus. Aki nyitott a régebbi filmek felé, tegyen vele egy próbát, nem fog csalódni benne.

 
Berto49   2017. 05. 10.

Nem is találok rá jelzőket, hogy mennyire jó film, és hogy mennyire kedvelem! C. Isherwood „Isten veled Berlin” c. elbeszéléskötetének Sally Bowles c. novellája alapján, de az írást ezerszeres feljavították a zenével, a csodás színészekkel, a koreográfiával és még hosszan sorolhatnám, hogy mivel. Számomra ez a nagybetűs film, amely a szórakoztatás mellett kötetnyi tudnivalót mond el a bontakozó németországi fasizmusról.

 
Bob Fosse időtálló remekművet alkotott, a Kabaré máig a musical műfajának megkerülhetetlen darabja. 9/10 több»

A film összbevétele 42 765 000 dollár volt (imdb.com).

 

Csak kevés hiányzott, hogy bekerüljön a három csűcstartó film közé az Oscar-díj történetében, vagyis megkapja az öt legfontosabb és legértékesebb díjat, viszont így is „aratott” a nyolc megnyert díjjal.

(Berto49)
 

Liza Minnelli édesanyjának, Judy Garlandnak talán legnagyobb sikere az "Óz, a csodák csodája" című 1939-ben készült film. Ebben a Bádogember szerepét játszotta Jack Haley, akinek fiához, ifj. Jack Haley-hez ment feleségül Liza Minnelli.

(Berto49)
 

Az 1998-as évben az Amerikai Filmintézet összeàllított egy listàt, amely tartalmazza a filmtörténet 100 legjobb amerikai alkotàsàt. 2007-ben, 10 év elteltével felülvizsgàltàk a gyűjteményt, ismét megvàlasztottàk a legjobbakat. Jelen film a 63. helyen àll ezen a listàban.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.