65% 77 szavazat
Kaszakő

Kaszakő

Son in Law
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
20
Szereplők (20)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Milyen ciki meghívni valakit a családi fészekbe, aki nem tud viselkedni! Persze nehéz a szülők kedvére való embert találni. Crawl egy ilyen szülőrémisztő fazon: kócos, topis, kicsit mocskos szótára van és főleg mit akar a lányunktól?! Rebecca meghívja tehát kedvenc évfolyamtársát a családi farmra. A városi fenegyerek azért megszeppen, sok újat tudnak neki mutatni faluhelyen. Miután a rendes családot őrületbe kergeti a mihaszna srác fintoraival és kicsavart észjárásával, megszeretteti magát és ellazítja a rokonokat.

Rendező: Steve Rash
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1994.04.21.
 
2018.11.26 HercegPeter

legújabb vélemény

Ez egy nagyon gyenge eresztés. Nincs különösebb bajom Pauly Shore-ral, de ez a legrosszabb filmje. Egyik sem Oscar-díjas alkotás, de mind messze jobb ennél. Nem vicces, inkább kínos vagy irritáló. Ennek is egy elborult vígjátéknak kellett volna lenni... Több

0
 
2017.07.20 Orosz István

Én nagyon szeretem a kilencvenes évek vígjátékait, és ez is közéjük tartozik. Tetszik a sztori is, a városból betévedt srácnak most a hatalmas farmon kell bizonyítani.

0
 
2015.06.03 titra

Az összes Pauly Shore film közül ez a kedvencem. Mindent kihasználtak benne amit az alaphelyzet ad, város kontra vidék témakörben. Régebbi film, kicsit lassú is néha a cselekmény, de azért egyszer jó megnézni.

0

A film összbevétele 36 448 200 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Travist eredetileg Chadnek hívták, de a forgatás megkezdésekor megváltoztatták a nevét.Szerző: rbernadett

#2
 

Ashley Judd jelentkezett Rebecca szerepére. Szerző: rbernadett

#3