Nem feltétlenül vagyok oda az Adam Sandler-féli filmekért, de a Kavarás szerintem a jobbak közé tartozik, egész jól elszórakoztam rajta. Egy üdítő, jó humorú vígjáték.
Kikövetkeztethető a története és sablonos, de vannak benne nagyon helyes poénok is. Hétvégi délutáni kikapcsolódásnak remek.
Végre egy humoros Adam Sandler film és nem az a bugyuta fajta. kedves történet, jó poénok, remek szereposztás.
Eddig Sandler 17 filmjét láttam. Ez kb. a középmezőnyben van. Szerintem élvezhető. Nekem pl. a Vizesnyolcas, vagy a Ne szórakozz Zohannal jobban tetszett, viszont a Nagyfiúk egyáltalán nem. Ízlés kérdése.
Szeretem Adam filmjeit,vicces és Drew is egy jó színésznő és együtt már amúgy is játszottak más filmben,szóval jók együtt :) Tetszett ez a vígjáték.
Öregszik már ez az Adam és nem olyan jók a szerepei mint régen. Azért ez a film úgy kerek egész vicces volt,meg szeretem ezt a két színészt együtt már bebizonyították,hogy jót tudnak együtt alkotni. Nevettem sokat de most hirtelen egy poént se tudnék felidézni,szóval mély benyomást nem hagyott bennem.
nagyon helyes kis film, jó, igazán korrekt vígjáték lett. Adam Sandlernek jól áll a 40+ romantikus szerep, Drew Barrymore meg nekem abszolút kedvenc, szívesen nézem a filmjeit. ez jó kis film lett, oké, van pár klisé benne, de miben nincs? max pont, kellemes kikapcsolódás volt.
Nekem nagyon tetszett. Drew Barrymore gyönyörű, Adam Sandler olyan, amilyen vicces és a maga módján bolond is :-) Kellemes kikapcsolódás. Jók voltak a poénok, tetszettek a visszautalások előző filmekre akár jelenetekkel, akár zenékkel.
Eredeti nyelven megnéztem, nagyon tetszett. A magyar szinkronos verziót a család elé terjesztettem látatlanba, hát nekem égett a pofám. A pengeélen táncoló poénokat ez a szinkron egy hatalmas pofonnal billenti a bugyuta és erőltetett szintre. Aki teheti nézze eredeti szinkronnal, sokkal nagyobb élmény.
Sokadjára láthattuk együtt a Dandler-Barrymore párost. Az igényesebb Adam Sandler filmek közé tartozik. Szerintem a film vicces, szerethető. Gyerekekkel is bátran meg lehet nézni.
Nagyon gyenge film. Hihetetlenül sajnálom, hogy Adam Sandler ennyire zuhan lefelé… A poénok elcsépeltek, a történet sablonos, unalmas. Ennél százszor jobbat vártam!
Nagyon szeretem azokat a filmeket amiben Adam Sandler és Drew Barrymore szerepelnek, azok valahogy mindig jól sikerülnek, úgy mint ez a film is. Szerintem nagyon jól megtervezett film volt, szép helyszínekkel és remek színészekkel.