Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
65

Kecskebűvölők (2009)

The Men Who Stare at Goats
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
Videók
 
Lonka   2017. 07. 27.

legújabb vélemény

Utóbbi évek legfurcsább filmje, amit láttam. Nem volt rossz csak szokatlan. A karakterek dobtak rajta egyet, csak kicsit felületes volt egy-két jelenet.

 
indingo   2017. 06. 24.

Annyira nem bűvölt el a film, mint szerettem volna. Nem volt rossz, csak sok üresjárat volt benne és ez a valami valójában megtörtént belőle elég tág fogalom.


 
anonym   2015. 12. 17.

Nagyon beteg film, de pont ez benne a jó, hogy ilyen elborult humorérzéke van. Persze van, akinek ez nem fekszik annyira, de szerintem pont az a nagy kár, hogy ma már nem annyira készülnek ilyen típusú, kicsit abszurd vígjátékok, mert szerintem ezekhez kell igazán a humorérzék.

 
Bulki   2015. 07. 06.

Ez kábé a legviccesebb film, amit valaha láttam, és külön pluszpont neki, hogy pont George Clooney hozta össze, akit alapvetően nem nagyon látunk ilyen szerepekben, de itt most akkorát alakít, hogy az elképesztő. Persze a többiek sem rosszak, de szerintem már Clooney miatt is érdemes megnézni.

A film összbevétele 68 968 688 dollár volt (imdb.com).

 

A film sokat beszél Jedikről és Jedi erőkről. Ewan McGregor játszotta Obi Wan Kenobi szerepét a Csillagok Háborúja I-III. részében.

(kázsé)
 

A filmben látható "Evolúciós taktikák" kézikönyv egy valódi könyv, amit 1978-ban írtak az Egyesült Államok hadserege számára.

(kázsé)
 

Jeff Bridges karakterének alapjául Jim Channon alezredes szolgált, aki a valódi First Earth Batallion című, a filmben is látható kézikönyvet írta.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.