Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
68%

Kockázatos túra (2012)

Safety Not Guaranteed
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Videók (1)

 
indingo   2020. 02. 09.

legújabb vélemény

0

Nekem nagyon bejött a film. Szeretem a furcsa történeteket, amelyek meg tudnak lepni. Teljesen hihetetlen a film, még is volt benne valami báj, esetlenség.

 
hsanya182   2016. 11. 24.

0

Számomra snassz unalmas családi/kamaszfilm. A gyakornokokkal végezteti el a riporter a munkáját, mikközbe a témaválasztás csak alibi, hogy egy régi szerelmével lehessen együtt. Mint minden filmben és az életben is, a társ fontossága, a múlt elengedése dominál. Egynek elmegy.

 
Zsceeeka   2016. 04. 21.

0

Elég sokat nevettem a film közben , van egy komolyabb oldala is a filmnek, és ez a kettő megfelelő arányban volt egymással, nálam működött. Nem szokványos történet és a megvalósítás sem az, érdemes tenni egy próbát.

 
fazekasanett92   2016. 10. 29.

0

A film megtekintése után vegyes érzések kavarogtak bennem, mert voltak jó jelenetek, maga a sztori nem rossz, de mégis hiányérzetem támadt utána. Voltak üresjáratai, de összeségében erős közepes.

 
Norcsi59   2015. 08. 27.

0

Érdekes műfaj egyveleg film. A komoly témával vicces alakítás párosul. De ettől csak szórakoztató is eredeti lesz a film. Nem a megszokott sablonos műfaj.

 
Powerful900   2015. 02. 08.

0

Igazi kis rejtett gyöngyszem számomra a Kockázatos túra. Nem a színészi játékok vagy a poénok miatt vált számomra emlékezetessé, hanem elsősorban a hangulata miatt. Jó néhány időutazós klisének fityiszt mutattak az alkotók a film keretein belül. Egys... több»

 
szintiaa5   2019. 02. 11.

0
Egyszer megnézhető kategória

Erős közepesnek mondanám ezt a filmet. Nem hozott ki belőlem túl sok érzelmet, a társ fontossága igencsak hangsúlyozva van. de nekem ez mégis kevés. Hiányzik az igazi csattanó, illetve az ilyesmi filmeknél tudom hogy nehéz jó befejezést alkotni, de sajnos ebben a filmben sem sikerült jól lezárni a történetet. Mert lezárta ugyan, de nem mutat túl a jelenen, valami még hiányzik, valami még kellett volna bele.

A film összbevétele 4 010 957 dollár volt (imdb.com).

 

Néhány jelenetet improvizáltak a színészek, ilyen például az, amikor Jeff azt tanácsolja Arnaunak, hogy viseljen napszemüveget, és emelje meg a gallérját, hogy úgy nézzen ki, mint egy pilóta.

(ps)
 

Liz McHollisnak, Jeff volt barátnőjének készítettek egy kamu facebook oldalat.

(ps)
 

Darius szerepét egyenese Aubrey Plazara írta Derek Connolly, ugyanis az író mindenképpen szeretett volna a színésznővel együtt dolgozni.

(ps)
 

Amikor Darius átnyújtja a telefonszámát Kenneth-nek, látható, hogy az 206-tal kezdődik, ami Seattle és vonzáskörzetének hívószáma.

(ps)
 

Mark Duplass csak a forgatás első két hetén tudott jelen lenni.

(ps)