Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
48

Anyák napja (2018)

La fête des mères
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
anonym   2019. 04. 26.

legújabb vélemény

Túlságosan is habkönnyűre sikeredett, pedig ez a film bőven elbírt volna egy kis több drámát, de ehelyett inkább kaptunk egy klisékkel telezsúfolt családi vígjáték-féleséget. Nem tudom elképzelni, mi lehetett a szándékuk a készítőknek, de úgy érzem, igencsak félrement az egész.

 
jazzy   2019. 04. 25.

Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem ez a fajta humor egyáltalán nem jött be. Nem azért mert sértő lett volna vagy bármi, de szerintem a film egy olyan témát feszeget, ami talán ha nem is kimondottan fajsúlyos, de azért mégiscsak egy kis több komolyságot igényel. Itt az egészet a sztori egyszerűen csak "elidétlenkedte", ez pedig nekem esett egyszerűen rosszul. Valahol egy kicsit becsapva érzem magam emiatt, mintha a film nem is azt adta volna, amit ígért.


 
trinagl   2019. 04. 19.

Eléggé döcögő, bicegő film lett az Anyák napja, melynek legnagyobb gyengesége a forgatókönyve, de a rendezés, vágás ritmusa sem egy csúcsteljesítmény. Sokszor nagyon leül a film, ez a kicist több mint másfél óra pedig idővel egyre hosszabbnak tűnik. Kedvelem a francia vígjátékokat, de ezt most nem tudom jó szívvel ajánlani.

 
nero   2019. 04. 18.

Kiszámítható, sablonos vígjáték, ehhez hasonló tucatjával készül a franciáknál (persze rengeteg jó filmjük van, nem általánosítani akarok). Maga téma rendben is lenne, az anyák minden tiszteletet megérdemelnek, de a megvalósítás valahogy gyengécske lett. Maradjuk abban, hogy közepes mozi lett az Anyák napja, semmi nem vesztesz, ha lemaradsz róla.

Clotilde Courau
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.