Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
48%

Anyák napja (2018)

La fête des mères
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
anonym   2019. 04. 26.

legújabb vélemény

Túlságosan is habkönnyűre sikeredett, pedig ez a film bőven elbírt volna egy kis több drámát, de ehelyett inkább kaptunk egy klisékkel telezsúfolt családi vígjáték-féleséget. Nem tudom elképzelni, mi lehetett a szándékuk a készítőknek, de úgy érzem, igencsak félrement az egész.

 
jazzy   2019. 04. 25.

Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem ez a fajta humor egyáltalán nem jött be. Nem azért mert sértő lett volna vagy bármi, de szerintem a film egy olyan témát feszeget, ami talán ha nem is kimondottan fajsúlyos, de azért mégiscsak egy kis több komo... több»


 
trinagl   2019. 04. 19.

Eléggé döcögő, bicegő film lett az Anyák napja, melynek legnagyobb gyengesége a forgatókönyve, de a rendezés, vágás ritmusa sem egy csúcsteljesítmény. Sokszor nagyon leül a film, ez a kicist több mint másfél óra pedig idővel egyre hosszabbnak tűnik.... több»

 
nero   2019. 04. 18.

Kiszámítható, sablonos vígjáték, ehhez hasonló tucatjával készül a franciáknál (persze rengeteg jó filmjük van, nem általánosítani akarok). Maga téma rendben is lenne, az anyák minden tiszteletet megérdemelnek, de a megvalósítás valahogy gyengécske l... több»

Clotilde Courau
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.