Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
48%

Anyák napja (2018)

La fête des mères
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Clotilde Courau

Videók (2)

 
anonym   2019. 04. 26.

legújabb vélemény

0

Túlságosan is habkönnyűre sikeredett, pedig ez a film bőven elbírt volna egy kis több drámát, de ehelyett inkább kaptunk egy klisékkel telezsúfolt családi vígjáték-féleséget. Nem tudom elképzelni, mi lehetett a szándékuk a készítőknek, de úgy érzem, igencsak félrement az egész.

 
jazzy   2019. 04. 25.

0

Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem ez a fajta humor egyáltalán nem jött be. Nem azért mert sértő lett volna vagy bármi, de szerintem a film egy olyan témát feszeget, ami talán ha nem is kimondottan fajsúlyos, de azért mégiscsak egy kis több komo... több»

 
trinagl   2019. 04. 19.

0

Eléggé döcögő, bicegő film lett az Anyák napja, melynek legnagyobb gyengesége a forgatókönyve, de a rendezés, vágás ritmusa sem egy csúcsteljesítmény. Sokszor nagyon leül a film, ez a kicist több mint másfél óra pedig idővel egyre hosszabbnak tűnik.... több»

 
nero   2019. 04. 18.

0

Kiszámítható, sablonos vígjáték, ehhez hasonló tucatjával készül a franciáknál (persze rengeteg jó filmjük van, nem általánosítani akarok). Maga téma rendben is lenne, az anyák minden tiszteletet megérdemelnek, de a megvalósítás valahogy gyengécske l... több»