Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
168
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
harnas1207   2019. 03. 28.

legújabb vélemény

Mivel a legtöbb katasztrófáról már hallottam, felkeltette a kíváncsiságomat az okait boncolgató sorozat. Lehet, hogy nem teljesen pontos, és így is kezelem az infókat, mégis nagyon érdekes.

 
Deku   2017. 08. 23.

Valamiért sok embert érdekelnek az ilyen témák, hogy miért azt nem tudom. Viszont ez a sorozat nagyon sok érdekes és egyben borzasztó történetet mutat be minden részben.


 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Sajnos túl sok helyen derül ki, hogy pontatlan. És hogyan vennénk komolyan egy olyan ismeretterjesztő filmet a tömeget, a súlyt és az eredő erőt olyankor keveri amikor a legfontosabb a 3 közötti különbség. Az átlagembertől egy ilyen tévedés elfogadható, hiába általános iskolában oktatott alapműveltségről van szó, de egy ismeretterjesztésre fókuszáló vállalkozás ne beszéljen butaságokat. Ne vezesse félre a nézőt. A különböző fogalmak közötti különbségek nem megértése azért is fájó pont, mert szintén általános iskolai tananyag az is, hogy a sebesség viszonyítási rendszerben értendő. Éppen ezért fontos a levegőhöz (közeghez) képesti sebesség és a földhöz képesti sebesség elkülönítése. Amire a sorozat többnyire akkor sem képes, ha az adott esetben ez döntő fontosságú.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.