Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
4
Vélemények
53
Képek
2
Videók
Hazug
 
TomÁcs   2019. 12. 28.

legújabb vélemény

Kicsit lehetett volna részletesebb a sorozat. Kicsit megpiszkálta felszínt és ennyi típusú a története.

 
indingo   2018. 02. 02.

Mostanában ezek a minisorozatok mennek. 6 rész és kész. Jól építkezik a sorozat, nem lehet kiszámítani a következő lépést és maga az alaptörténet is elég pikáns.


 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Örülök, hogy nem húzták a végletekig. Hamar körvonalazódik az alapsztori és peregnek az események. Kíváncsian várom a második évadot, mert elég izgin hagyták abba.

 
Deniel   2018. 11. 05.

Ez a minisorozat pont olyan, mint egyébként a brittek konyhája és az ország időjárása! Ízetlen, unalmas, szürke és hideg! Vontatott, életszerűtlen, hiteltelen és az alaptörténet sem éppen a forgatókönyíró fantáziagazdagságáról árulkodik! A karakterek benne, pedig egyenesen idegesítőek, főleg a főszereplő nő, akit a legelső pillanattól kezdve utáltam! Az utolsó részt már meg sem néztem, mert nézhetetlenül unalmas volt a 4 és 5-ik rész is!! Ha szeretitek az életszerű, krimiket, akkor ajánlom figyelmetekbe az 'Aznap éjjel" című HBO minisorozatot!

Joanne Froggatt
Ioan Gruffudd
Ioan Gruffudd
Joanne Froggatt
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.