Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
31
Képek
2
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 06. 03.

legújabb vélemény

Hát hol is kezdjem miért is volt pocsék ez a film. . . Rosszak a vágóképek, rossz a szöveg, unják a színészek az egészet és még sok más dolog. A film tele lett pakolva sorozatszínészekkel akik a sorozatukban jót alakítottak de ezekkel a szerepekkel elég lelkesen nem törődtek. Az operatőr egy parkinson kóros lehetett mert alig lehetett tiszta a felvételt látni. Kb. mint egy handycam felvétel a nyaralásról. Rosszak a vágóképek. Az a bosszantó hogy tényleg nem rossz színészek kaptak szerepet ebben a filmben mégis olyan rossz az egész hogy a sorozatuktól is elmegy az ember kedve. :/

 
Artemisia   2018. 02. 17.

Minden tekintetben átlagosnak mondható film. Végig lekötött, de semmi maradandót vagy újat nem nyújtott. A színészi játék színvonala is közepes, de a középkori hangulatot eltalálták.


 
Mirci   2016. 01. 19.

Egy jól sikerült kirándulás az angol középkorba, betegség, piszok, kegyetlenség és halál mindenütt a hatalomért folyó harcban. Remek kulisszákat csináltak hozzá, a színészek is tűrhetőek voltak, csak számomra eléggé kiszámítható volt a történet. Ennek ellenére tetszett, főleg amiatt, hogy olyan nyers volt benne minden.

 
JollyDzsé   2015. 09. 20.

Ez egy olyan film, amit mindenkinek látnia kell, aki szereti a durva középkort. Mindenhol szemét és kosz van, ami garantálja a ráhangolódást, amellett sok az akció, gyorsan folynak az események. Ami kicsit zavart, hogy a furcsa vágások miatt néha nehéz követni, hogy éppen ki kivel harcol. Sok a jó ötlet benne, de érezhetően alacsony volt a költségvetés.

 
DarkMoss   2015. 03. 04.

Egy átlagos középkori témájú film, aminek viszont autentikus a hangulata, A legértékesebb eleme a filmnek Paul Giamatti, aki zseniálisan játszott, minden másban azonban lehet találni valami hibát, a többi szereplő elég logikátlanul viselkedik, a történetben pedig számtalan giccses rész van.

Kate Mara
Kate Mara
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.