Az első pár percben már éreztem, hogy ezt lehet, le fogom kapcsolni, de mivel a Netflixen 98%-os értékelésnél járt, gondoltam, hogy biztos bennem van a hiba, adjunk hát neki egy esélyt, ami a 11. percig tartott. Pfhu.
A zeneisége akár kellemes is lehetne, ha tetszene ez a stílus. A régi alaptörténetet is sokan szeretik, az elérhetetlen sztár és a hétköznapi kisember szerelme. Újabb, "merj álmodni" jeligére készült sablonos szerelmi történet. Humor nem sok volt benne, és teljesen kiszámítható a történet, semmi extra.
Ha elvonatkoztatunk attól, hogy valószínűleg iszonyatosan kevés esélye van annak, hogy egy sztár a tömegből kiválaszt egy random idegent és hozzámegy, akkor ez egy remek film lett! Szeretnivaló volt Owen (mint mindig), Lopez is jól hozta a figurát. Romantikus és humoros volt néhol. Nekem tetszett. Vártam és nem csalódtam a filmben!
Nem erre a filmre fogok 4-5 csillagot adni, de ez egészestés, teljesen kellemes kikapcsolódás. Persze, hihetetlen is. Melyik az az idióta sztár, aki a sorok közül választ férjet magának? :) Megmosolyogtató, de persze így jön létre az amerikai mese. ... Több
Fél óra, ennyit bírtam nézni belőle. Owen Wilson sosem volt egy jóképű férfi, de ebben a filmben kifejezetten sz*rul néz ki, a karaktere unalmas, régimódi okos embert játszik, míg a többiek modern kori hülyét. A poénok nem viccesek, a kémia a két sze... Több
Tipikus romantikus film, már szinte a Hallmark kategóriát súrolja, de megmaradt a leheletnyi határ. Szeretem a főszereplőket, de maradjanak meg külön rendezésben, bár lehet, pont ez adja meg a tipikus lehetetlen, de mégis lehetséges hollywoodi "csodát"! Összességében egy teljesen nézhető, kedves kis romantikus film. Nem okozott csalódást, de nem is az a "rövid időn belül újra látnom kell" kategóriájú.
Jennifer Lopezt és Owen Wilsont egy filmben nehéz volt elképzelnem, de egyszerűen remekül mutatnak együtt a vásznon. Szerintem nagyon kellett már ilyen keserédes romantikus vígjáték. Csakis ajánlani tudom!
Lehet rá mondani, hogy sablonos meg minden, de ez az élet, amit Jennifer Lopez karakter él, egy álom, és ez a nagybetűs szerelem is minden nő álma. Hogy Maluma is szerepel benne, az csak pluszpont.
Sajnos eléggé sekélyes a film, a mai kornak megfelelő, őrült köntösben. Nem ajánlom azoknak, akik kedves hangulatú, eredeti romantikus filmet keresnek. A két főszereplőtől más hangulatú szerepeket szoktunk meg, ők sem tudták megmenteni a filmet.
Talán egy kicsit könnyen felejthető a történet, és ez volt a legnagyobb bajom ezzel. Egyszerűen nem is érzek késztetést, hogy újra megnézzem majd, de ettől függetlenül így egyszeri alkalommal is remekül szórakoztam.