Vegyél el

Marry Me

2024.01.18 Kapszaicin

11 perc

Az első pár percben már éreztem, hogy ezt lehet, le fogom kapcsolni, de mivel a Netflixen 98%-os értékelésnél járt, gondoltam, hogy biztos bennem van a hiba, adjunk hát neki egy esélyt, ami a 11. percig tartott. Pfhu.

2022.05.25 Alexa

A zeneisége akár kellemes is lehetne, ha tetszene ez a stílus. A régi alaptörténetet is sokan szeretik, az elérhetetlen sztár és a hétköznapi kisember szerelme. Újabb, "merj álmodni" jeligére készült sablonos szerelmi történet. Humor nem sok volt benne, és teljesen kiszámítható a történet, semmi extra.

2022.05.17 KCintia

Kedvelhető!

Ha elvonatkoztatunk attól, hogy valószínűleg iszonyatosan kevés esélye van annak, hogy egy sztár a tömegből kiválaszt egy random idegent és hozzámegy, akkor ez egy remek film lett! Szeretnivaló volt Owen (mint mindig), Lopez is jól hozta a figurát. Romantikus és humoros volt néhol. Nekem tetszett. Vártam és nem csalódtam a filmben!

2022.05.25 Candy

Nem erre a filmre fogok 4-5 csillagot adni, de ez egészestés, teljesen kellemes kikapcsolódás. Persze, hihetetlen is. Melyik az az idióta sztár, aki a sorok közül választ férjet magának? :) Megmosolyogtató, de persze így jön létre az amerikai mese. ... Több

2024.04.02 IdkW

Fél óra, ennyit bírtam nézni belőle. Owen Wilson sosem volt egy jóképű férfi, de ebben a filmben kifejezetten sz*rul néz ki, a karaktere unalmas, régimódi okos embert játszik, míg a többiek modern kori hülyét. A poénok nem viccesek, a kémia a két sze... Több

2022.02.28 Tyukodi-Tóth Reni

Álomkép vagy valóság?

Tipikus romantikus film, már szinte a Hallmark kategóriát súrolja, de megmaradt a leheletnyi határ. Szeretem a főszereplőket, de maradjanak meg külön rendezésben, bár lehet, pont ez adja meg a tipikus lehetetlen, de mégis lehetséges hollywoodi "csodát"! Összességében egy teljesen nézhető, kedves kis romantikus film. Nem okozott csalódást, de nem is az a "rövid időn belül újra látnom kell" kategóriájú.

2024.06.04 lexyusz

Legutóbb egy nagyon jó barátnőmmel nézegettük a mozikban a kínálatot, és inkább maradtunk otthon, és megnéztük ezt a filmet. Mindketten szeretjük a zenés filmeket, így mivel egyikünk se látta, gondoltuk, megnézzük. Tetszett nagyon a zene, a karaktere... Több

2022.02.11 petera050

Jennifer Lopezt és Owen Wilsont egy filmben nehéz volt elképzelnem, de egyszerűen remekül mutatnak együtt a vásznon. Szerintem nagyon kellett már ilyen keserédes romantikus vígjáték. Csakis ajánlani tudom!

2022.02.18 Léna Virág

Lehet rá mondani, hogy sablonos meg minden, de ez az élet, amit Jennifer Lopez karakter él, egy álom, és ez a nagybetűs szerelem is minden nő álma. Hogy Maluma is szerepel benne, az csak pluszpont.

2022.05.08 Moze

Súlytalan romantika

Sajnos eléggé sekélyes a film, a mai kornak megfelelő, őrült köntösben. Nem ajánlom azoknak, akik kedves hangulatú, eredeti romantikus filmet keresnek. A két főszereplőtől más hangulatú szerepeket szoktunk meg, ők sem tudták megmenteni a filmet.

2022.02.10 Szabi

Talán egy kicsit könnyen felejthető a történet, és ez volt a legnagyobb bajom ezzel. Egyszerűen nem is érzek késztetést, hogy újra megnézzem majd, de ettől függetlenül így egyszeri alkalommal is remekül szórakoztam.

2024.01.04 Petrus0503

Nagy elvárásai nem voltak a film iránt. Annyira nem vagyok oda a zenés filmekért, inkább a szereplők miatt néztem. Egyszer megnézhető, romantikus film. De azért a tipik uncsi romcsi filmektől jobb volt.

2022.10.03 Audrey89

Egyszer meglehetett nézni, de többször se.