Egy argentin, Buenos Airesben játszódó olyan darab, amelyiktől nem kap kedvet a néző, hogy ott éljen. Voltak benne érdekes, ötletes képek, jelenetek, de egészében véve kissé untam. A nagyvárosi lét, az elmagányosodás mint a modern világ velejárója má... Többr igen sok jobb, színvonalasabban megoldott filmnek volt a témája. A főszereplő pár viszont nagyon rokonszenves volt. A honlapszerkesztő férfi, Martin és az építészből boltkirakat-tervezővé lett nő, Mariana epizódokon keresztül önmaguk mesélik el az élettörténetüket. Az általam nem túlságosan kedvelt romantikus filmek közül ez még a nézhetők közé tartozik, nem utolsó sorban a felettébb szimpatikus madridi születésű Pilar López de Ayala (Mariana) miatt, aki első volt a szépségért sorbanállók között. Valódi felüdülés volt egy igazán tetszetős női főszereplő a rengeteg átoperált, a plasztikai sebészet révén kreált “műnő” után. Sajnos a filmográfiája csupa elérhetetlen, vagy számomra érdektelen darabokat tartalmaz, ezért nem csodálhatom a szépségét. A szépsége mellett tehetséges is, igazán többet lehetne foglalkoztatni!