60% 29 szavazat
Átváltozás

Átváltozás

Metamorphosis: The Alien Factor
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
21
Szereplők (21)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy kutatót váratlanul megharap egy idegen bolygóról származó lény, amenyelnek következményeként a férfi is jelentős átalakulásokon esik keresztül.

(Gyalog őrmester)

Rendező: Glenn Takakjian
Forgatókönyvíró: Glenn Takakjian
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1990.11.05.
 
2023.08.03 Jocpappa

legújabb vélemény

10/7 – Kiváló trash!

Cimborámmal ~negyedévente megrendezésre kerülő trash filmmaraton 9. filmje volt. Óriásiakat röhögtünk rajta. Külön élmény megfigyelni, ahogy a játékidő szinte egészét FO-LYA-MA-TO-SAN végigüvölti a szörny. Az a kretén akármikor vásznon van, megállás nélkül, teli torokból üvölt! Ráadásul esküszöm, hogy ugyanaz a hang van loopoltan odavágva alá. A végére már olyan természetessé vált a folyamatos, artikulálatlan, disszonáns szörnyüvöltés, hogy zavarta a csend a fülünket, mikor elhalkult. Mindig öröm, ha The Deadly Spawnt láthat az ember. (Ajánlom a The Deadly Spawnt is, ennek a filmnek semmi köze hozzá igazából, de egyes országokban a második részeként adták el, hogy extra bevételhez jussanak). Annyira sz*r, imádtam az egészet.

0
 
2020.12.29 Kornél

A korhoz képest a speciális effektek és a maszkok nagyon rendben voltak, csak hát a többi lett nagyon B-film hatású. Nézhető, de ennél többet azért nem is érdemes várni tőle.

0
 
2017.08.26 azurou

A forgatókönyv és a színészi játék finoman szólva is gyatra, de a látvány mondjuk rendben volt. Erre én egy közepest mondanék most.

0