Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
62%

Az elhagyott bolygó (1995)

Screamers
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 06.

legújabb vélemény

0

Nem tudom,ki csinálja itt a besorolásokat,de ezt a filmet a horror kategóriába besorolni,felelőtlenség.Max egy sci-fi,amiben van egy-két keményebb,ijesztőbb,félelmetes képsor.A történet is gyengécske,és kifejezetten nem is igazán szól semmiről sem.

 
Yosihiro   2020. 07. 02.

1
Az elhagyott bolygó

Most így nyár idején nagy melegben gondoltam megnézek egy jó kis Sci-Fi -t . A választásom erre a filmre esett ami a címéből adódóan egy egy elhagyott bolygón lévő történetet mesél el. Igazából a történet nem tudott úgy lekötni hogy érdekesnek találjam a filmet. Valahogy nem éreztem azt, hogy ez Sci-Fi lenne hanem egy thriller inkább. Kevés olyan rész volt a filmben ahol igazából izgulni lehetett volna inkább vártam a kiszámíthatatlant, de ez csak a végén kaptam meg de ez sem okozott igazi meglepetést. Összességében a forgatókönyv jó a rendezés már nem annyira nagyon sablonos és igazi váratlan kameraállásoktól mentes. A szereplők nem tudnak a forgatókönyv adta szerepnél többet adni beleszürkülnek egy közepes szerepbe ez alól nincs kivétel. A hang és zenei effektek csak a közepes színvonalat ütik meg. Így egy közepes filmet kapunk amit három csillaggal tudok jutalmazni. A szereplők sem tudtak a filmben olyat nyújtani ami miatt jobb lett volna az összkép. Talán a végén lehetett egy kicsit izgulni és meglepődni valamint a mackó sejtelmes mozgásán ami talán egy folytatásra is adott volna okot! Igazából egy nagyon közepes költségvetésű érzelmetkől színészi játéktól mentes közepes film. Egyszer nézhető kategória sok jóra ne számítsunk talán a Sci-Fi kedvelőinek lesz benne némi örömük de semmi több. Üdv Yosi


 
ANdraS   2017. 01. 28.

0

Annak idelyén nagyon jó sci-fi volt ez, moziban láttam Budapesten. Igen nyomasztó légköre van és igaz, hogy a trükkök most már nem igazán mutatnak jól, az ötlet és a forgatókönyv még mindig nagyon modern és aktuális.

 
alien007   2015. 06. 10.

0

A scifi rajongóknak egy finom kis csemege. Semmi bonyolult, csak egy kis lazulás a fáradt agynak...

 
DarkLion   2015. 05. 03.

0

Én olvastam, Dicket nem sokaknak ajánlom, pláne nem a megfilmesített verziót. Van benne valami teljesen egyedi, de mint filmes munka...háát..kétségkívűl, amíg elismeri a b kategóriát, addig nem árt vele senkinek.

Galéria (7)

Videók (2)

A film összbevétele 5 781 885 dollár volt (imdb.com).

 

62 fő veszti életét a filmben.

(Norbi)
 
Így ha netán összeakadtok egy-egy kósza DVD példánnyal netes barangolásaitok során és egy kis hang a fejetekben azt kérdezi: “Veled mehetek?” – mondjatok igent nyugodtan.
Értékelés: 8/10 több»