45% 33 szavazat
Microwave Massacre

Microwave Massacre

Microwave Massacre
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
26
Szereplők (26)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Donald megelégeli felesége rossz főztjét, ezért meggyilkolja az asszonyt, és a kannibalizmust választja éhsége csillapítására.

(dulkap)

Rendező: Wayne Berwick
Forgatókönyvíró: Thomas Singer, Craig Muckler
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1983.08.31.
Jackie Vernon
Jackie Vernon
 
2020.08.16 Cs. Balázs

legújabb vélemény

Hamisítatlan 80-as évek

Bárgyú és faék egyszerűségű történet, kidolgozatlan, elnagyolt karakterek, tehetségtelen színészek, ostoba dialógusok, szelektív hulladéktárolóból kikukázott forgatókönyv, de ugyanakkor jó erős irónia is a műfaj felé. Nagyjából így lehetne összefogla... Teljes kritika

0
 
2020.06.06 BoBamburg

Igazi retro gyöngyszem. Persze aki valami minőségi, kemény horrora vágyik, az csalódni fog, habár a film sem árul zsákba macskát, már a címéből is ki lehet következtetni, mire számítson az ember. Nagyon jó trash film, helyenként egészen mély gondolatokkal.

0
 
2017.07.14 ollggaalek

Én mindent megtettem, hogy élvezzem a filmet, de sajnos nem igazán jött be sem a humora, sem pedig ez az erőltetett horrorszál. Az alakítások is sajnos borzasztóan idegesítőek voltak.

0
 
2016.09.15 airbus

Úgy gondolom, hogy ez egy abszolút minősíthetetlen film, amit egyszerűen már csak nézni is kínos volt. Szerettem volna azt mondani, hogy legalább egy jobb trsasht láthattam, de nem. Sajnos ez így, ahogy van dilettáns.

0