93% 60 szavazat
Míg élünk, szeretünk

Míg élünk, szeretünk

Lovely, Still
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
28
Szereplők (28)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
ftbnny  

FILMINFÓ

Robert Malone idős, egyedülálló férfi. Az egyik élelmiszerboltban dolgozik, és senki sem várja odahaza. Az ünnepei is ugyanolyan magányosan telnek, mint a napjai. Ez a karácsony azonban talán más lesz, mint a többi, igazi meglepetést tartogat számára. A munkából hazatérve… Több


Forgatókönyvíró: Tim Kasher
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.04.30.

KULCSSZAVAK

 
2022.11.17 dandelion1983

legújabb vélemény

Megható, csodaszép alkotás a szerelemről. Nekem a '90-s évek hangulatát idézte, akkor készült a legtöbb olyan romantikus film, ami még nem volt szirupos. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

0
 
2015.08.21 Dracule

Bitang jó filmet kreáltak és itt semmi negatívumot nem tudnék mondani. Látványban szinte tökéletes és lélegzetelállító tud, lenni ez szerencsére nem megy a történet rovására sem.

0
 
2015.06.27 Mócii

Kiváló film. Imádom a romantikus filmeket és ez is elnyerte a tetszésemet. A története kiváló, a színészek pedig nagyon jót alakítanak! Csak ajánlani tudom!

0
 
2020.06.02 Mayflower657

Zseniális - de lehangoló

rendkívül jól megoldották a filmet, a szereplők fantasztikusan jól játszanak, de az egész filmnek az elejétől kezdve van egy nagyon, nagyon szomorú hangulata. Még az elején történik, hogy a két öreg a piros bobbal lesiklik a dombtetőn. Piros a bob, piros az öreg kabátja, hó és Karácsony van, és mégis majdnem elsírtam magam, olyan szomorú lettem. A közepe tájékán aztán sejteni kezdtem valami nem túl vidám véget, ami be is jött. Összességében véve - valóban kiváló film, de nem szeretném még egyszer megnézni, annyira tagló hatású volt, legalábbis számomra.

0
 
2017.01.08 ftbnny

Baromi boldog vagyok, hogy nem úgy halok meg, hogy nem láttam ezt a filmet. Nehéz volna szavakba önteni mindazt, amiket éreztem, ahogy lassan épült a sztori. ---SPOILER--- Észrevétlenül sűrűsödött a köd és váltak egyre intenzívebbé a nyugis, öreges ... Több

0

A film összbevétele 124 720 dollár volt (imdb.com).

#1