Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85

Máris hiányzol

(Miss You Already)

Vélemények: Máris hiányzol (2015)

 
Bogi87  2016. 05. 31.

Ma lehetőségem kínálkozott rá, hogy premier előtt megnézzem a Máris hiányzol című filmet és azt kell, hogy mondjam, pozitív csalódás volt. Egy átlagos filmre számítottam, de amit kaptam az felülmúlta az előzetes várakozásaimat. A romantikus filmdráma kezeskedik róla, hogy szem ne maradjon szárazon, ugyanakkor mély depresszióba sem torkollik. Nehéz egy ilyen témát filmre vinni úgy, hogy kellően éreztessék a betegség súlyát, de mégis tudjunk mosolyogni, hiszen a kettő majdhogy nem kizárja egymást. Ez a film mégis finom, már-már iróniába átcsapó humorával tökéletes megtalálta az aranyközéputat.

 
Mavil  2016. 06. 09.

Nagyon megható, hol szomorú, hol humoros dráma-vígjáték. Nehéz feldolgozni és filmre vinni egy ilyen komoly betegséget úgy, hogy ne csak a borzalmakat lássuk, hanem nevetni is tudjunk, de mégse essünk át a ló túlsó oldalára. A film alkotói remekül megoldották mindezt.

 
Deku  2017. 09. 24.

Ez a film nem túl megkapó elsőre de ha valaki kétszer is bepróbálja akkor egész nézhetővé válik. Csak sajnos ehhez el kell jutni addig, hogy kétszer megnézze legalább. Így nem a legjobb.

 
Borga  2016. 11. 22.

Ha döntenem kéne, hogy a drámai, vagy a vígjáték vonal erősebb a filmben, hát nagy gondban lennék, de talán a drámai vonal a hangsúlyosabb. Szerintem nem volt olyan ember a nézőtéren, aki titokban ne a könnyeit törölgette volna.

 
tamas84  2016. 07. 09.

Bár a történet kicsit gyenge lett, összességében nézhető filmről beszélünk, ami kikapcsolódásnak tökéletesen megteszi, csak a megfelelő elvárásokkal kell leülnünk elé.

 
tomtom  2016. 06. 04.

Bár a sztori kissé unalmas és kiszámítható, de szépen ragadja meg a két nő barátságát és viszonyát. Van ebben valami kellemes és felemelő.

 
kevelin  2017. 10. 14.

Én nagyon sírtam rajta a végén. Csodálatos történt két barátnőről akik mindenben támogatják egymást.

 
Potoczkie  2016. 12. 30.

Gyönyörű film, de nagyon szomorú és könnyfakasztó. A két színésznő alakítása zseniális, a történet egész, kerek. Gyönyörű volt a zene is. Ezt a filmet még egészen biztosan újra fogom nézni valamikor.

 
papaja  2016. 07. 07.

Meglepően intelligens filmet kaptam, pedig kevesebbet vártam tőle. Nem tudom, hogy lehetne ezt jól megfogalmazni, de van szíve a dolognak, ami nálam nagyon fontos szempont.

 
Nnoorraa  2016. 09. 06.

Nem egy nagy sztori. Romantikus filmek kedvelőinek abszolút tetszeni fog. Light-os történet, semmi extra, érzelmekre ható, egyszer nézhető film átlagos színészi játékkal.

 
Hercegno  2017. 03. 01.

Keserédes humor jellemzi a filmet. Néha nagyon nagyokat lehet rajta nevetni, míg máskor a százas zsepi sem elég. Engem elvarászolt ez a film, gyönyörű volt.

 
Szorcsik  2016. 12. 07.

Nagyon megható történet, gyönyörű film egy csodálatos barátságról, melynek csak a halál vethet véget, vagy az sem. Nem bírtam könnyek nélkül végignézni, nagyon megható , csodálatos történet.

 
ocskol  2017. 08. 28.

Az egyik legszebb film, amit az utóbbi években láttam. Elképesztően megható és szívszorító, bár egyes jelenetei mégis megtudják mosolyogtatni, vagy akár még nevettetni is a nézőt.

 
gubimari  2016. 12. 02.

Nagyon megható, könnyfacsaró film, amely 100%, hogy megríkatja a nézőjét. Gyönyörű történet barátságról, betegségről, küzdelemről, elfogadásról, feldolgozásról. Érdemes megnézni.

 
Szinano  2017. 03. 27.

Ebben a filmben a dráma és a vígjáték műfaja keveredik, azonban túlnyomó részben vannak a drámai elemek. Képtelenség száraz szemekkel végignézni, garantáltan mindenkit meg fog hatni ez a film.

 
Ancsus  2017. 02. 09.

A film központi témái a barátság és a halál. Nayon megrendítő, megindító film, képtelenség száraz szemmel végignézni. Csodálatos történet, látnia kell mindenkinek.

 
balint.zombori  2016. 08. 08.

Remek film, nagyon megható.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.