Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85

Máris hiányzol

(Miss You Already)
 
Bogi87  2016. 05. 31.

Ma lehetőségem kínálkozott rá, hogy premier előtt megnézzem a Máris hiányzol című filmet és azt kell, hogy mondjam, pozitív csalódás volt. Egy átlagos filmre számítottam, de amit kaptam az felülmúlta az előzetes várakozásaimat. A romantikus filmdráma kezeskedik róla, hogy szem ne maradjon szárazon, ugyanakkor mély depresszióba sem torkollik. Nehéz egy ilyen témát filmre vinni úgy, hogy kellően éreztessék a betegség súlyát, de mégis tudjunk mosolyogni, hiszen a kettő majdhogy nem kizárja egymást. Ez a film mégis finom, már-már iróniába átcsapó humorával tökéletes megtalálta az aranyközéputat.

 
Mavil  2016. 06. 09.

Nagyon megható, hol szomorú, hol humoros dráma-vígjáték. Nehéz feldolgozni és filmre vinni egy ilyen komoly betegséget úgy, hogy ne csak a borzalmakat lássuk, hanem nevetni is tudjunk, de mégse essünk át a ló túlsó oldalára. A film alkotói remekül megoldották mindezt.

 
Deku  2017. 09. 24.

Ez a film nem túl megkapó elsőre de ha valaki kétszer is bepróbálja akkor egész nézhetővé válik. Csak sajnos ehhez el kell jutni addig, hogy kétszer megnézze legalább. Így nem a legjobb.

 
Borga  2016. 11. 22.

Ha döntenem kéne, hogy a drámai, vagy a vígjáték vonal erősebb a filmben, hát nagy gondban lennék, de talán a drámai vonal a hangsúlyosabb. Szerintem nem volt olyan ember a nézőtéren, aki titokban ne a könnyeit törölgette volna.

 
tamas84  2016. 07. 09.

Bár a történet kicsit gyenge lett, összességében nézhető filmről beszélünk, ami kikapcsolódásnak tökéletesen megteszi, csak a megfelelő elvárásokkal kell leülnünk elé.

Toni Collette
Drew Barrymore
Toni Collette
Paddy Considine
Drew Barrymore
Toni Collette
Paddy Considine
Dominic Cooper
Toni Collette
Drew Barrymore
Toni Collette
Drew Barrymore
Toni Collette
Toni Collette
Paddy Considine
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Toni Collette
Drew Barrymore
Paddy Considine
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Toni Collette
Toni Collette
Drew Barrymore
Toni Collette
Toni Collette
Toni Collette
Toni Collette
Drew Barrymore
Dominic Cooper
Toni Collette
Drew Barrymore
Toni Collette
cornandsoda.com - Máris hiányzol (Miss You Already, 2016)
A Máris hiányzol egyáltalán nem könnyű film. Elgondolkodtató és fontos kérdéseket feszeget. Vannak benne vicces, felemelő és egyben tragikus pillanatok is. Mindenkinek van egy olyan barátja, akiért bármit megtenne, ezért bárkit képes megszólítani mozi. Leginkább nőknek ajánlom, hogy legjobb barátnőjüket fogják kézen és menjenek el közösen a filmre. Utána mindenképpen jobban fogjátok értékelni azt, akit egy életre magatok mellé választottatok. 71/100
Filmtekercs.hu - A párhuzamosok a végtelenben – Máris hiányzol
Persze, itt is bekövetkeznek a műfaj kötelező fordulatai, a nagy kiborulások, nagy összeveszések és nagy kibékülések. Ezek kissé felrázzák a Máris hiányzol második felét – csak legyen türelmünk idáig megnézni a filmet. Ekkor bebizonyosodik, hogy egy barátság is csak akkor érdekes, ha különlegesnek ábrázolják (lásd: közös rajongás az Üvöltő szelekért és az ezzel kapcsolatos kaland). De pont a kulcsfontosságú érzelem részletezésére, igazolására a film első fele nem sok kísérletet tett, ekkor pedig már késő. Milly egyre betegebb, Jess végre terhes lesz – az átmeneti zökkenők ellenére pedig rájönnek, milyen fontosak egymás számára. A Máris hiányzol ott tévesztett irányt, hogy a nagy drámákon keresztül próbálta bizonygatni a két nő szoros kapcsolatát, nem pedig a mindennél fontosabb barátságot tűzdelte meg kihívásokkal. Árnyalatnyi különbségnek tűnik, mégis megpecsételi a filmet. 6/10
VOX: Máris hiányzol
Ha egy film a rákkal való szembenézésről és a barátságról, szól, s mindezt olyan színészek tolmácsolják, akik képesek helytállni a leggiccsesebb körülmények között is, könnyen lehet, hogy minden tiltakozásunk ellenére, egyénenként különböző mértékben ugyan, de meghatódunk a végére. 60/100
 

A filmet Angliában forgatták 2014 őszén.

(dulkap)
 

Drew Barrymore, Toni Collette és a gyermekeik szoros barátságba kerültek a forgatás során.

(dulkap)
 

A film Morwenna Banks, Goodbye című rádiójátéka alapján készült.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.