Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
Sz.N.   2017. 03. 03.

legújabb vélemény

Egyszer nézhető filmnek gondolom. Az alap sztori nem lenne rossz, de a kivitelezéssel nem értek egyet. Abszurd helyzeteket teremtettek, ami a néző számára meghökkentő, kiábrándító lehet. Izgalmasnak semmiképp nem mondanám, de fordulatosnak igen. Abban az értelemben, hogy az ember lánya eléggé meglepődik bizonyos jeleneteknél, és azt mondja magában: Ne már, mit csinálnak ezek?! Nem beszélve arról, hogy normális befejezést sem láthattunk. Szokatlanok a kialakult helyzetek, a színészek, a karakterek, ha egy szóval kéne jellemezni a filmet, azt mondanám hogy furcsa.

 
Berto49   2017. 01. 14.

Erősen öregszik Amelie! Ezt szűrtem le az időtöltésként végigszenvedett filmből. Banális történet, happy enddel. A franciáknak nincs egy igazán jóképű férfiszínészük?! Az ebben a filmben szereplő Sami Bouajila egy berber nagyapával büszkélkedhet, az európai szempontból különös (és még finoman fogalmaztam) faji jelleg erősen látható. Színészként meg nem volt alkalma túl sokat mutatni.


 
pindurcat   2015. 06. 14.

Nem tetszett túlságosan a film. A beleszőtt perverzitás, szabatosság inkább erőltetettnek hat mintsem hitelesnek. Morbid, és néha hányingert keltő. Nem tudtam azonosulni egy karakterrel sem.

Audrey Tautou
Audrey Tautou
Nathalie Baye
Nathalie Baye
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.