58% 62 szavazat
Mosás, vágás, ámítás

Mosás, vágás, ámítás

De vrais mensonges
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
13
Képek (13)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A harminc körüli Emilie (Audrey Tautou) egy fodrászszalont vezet, ahol vendégei és barátai számára a frizurakészítésen kívül mindig végtelen számú magánéleti jótanáccsal és ötlettel szolgál. Az egyetlen ember, akin régóta képtelen segíteni, az édesanyja, Maddy, akiben megszűnt az élni akarás vágya, mióta férje elhagyta. Végül Emilie neki is kitalál valamit, ami fellelkesíti a még mindig gyönyörű, de már régóta magányos asszonyt. Egy titkos hódolót "kreál" számára, aki nevében romantikus leveleket küldözget Maddynek. Maddy azonban annyira izgatott lesz a gondolattól, hogy nyomozni kezd udvarlója után. Ez már az egyébként nagyon leleményes Emilie cselszövő-képességének is feszegeti a határait.

Forgatókönyvíró: Pierre Salvadori, Benoît Graffin
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2011.06.16.
Audrey Tautou
Audrey Tautou
Nathalie Baye
Nathalie Baye
 
2024.03.30 latla

legújabb vélemény

Audrey Tautou sosem volt „jó nő”. Elfogadható, kicsit vibráló szép arc semmi kis testecskével, még nekem is vékony, pedig én a filigrán nőket szeretem. Ez a film nem jó. Az „Amelie csodálatos élete” jó. Abban a filmben még engem is elbájolt Tautou kisasszony.

0
 
2017.01.14 Berto49

Erősen öregszik Amelie! Ezt szűrtem le az időtöltésként végigszenvedett filmből. Banális történet, happy enddel. A franciáknak nincs egy igazán jóképű férfiszínészük?! Az ebben a filmben szereplő Sami Bouajila egy berber nagyapával büszkélkedhet, az ... Több

0
 
2015.06.14 pindurcat

Nem tetszett túlságosan a film. A beleszőtt perverzitás, szabatosság inkább erőltetettnek hat mintsem hitelesnek. Morbid, és néha hányingert keltő. Nem tudtam azonosulni egy karakterrel sem.

0
 
2017.03.03 Sz.N.

Egyszer nézhető filmnek gondolom. Az alap sztori nem lenne rossz, de a kivitelezéssel nem értek egyet. Abszurd helyzeteket teremtettek, ami a néző számára meghökkentő, kiábrándító lehet. Izgalmasnak semmiképp nem mondanám, de fordulatosnak igen. Abba... Több

0