Szóval ez a film nem mai darab. A mostani fiatalságnak nem lehet egy értékes mű. Azonban aki a 80-as években volt gyerek, annak ez egy szép emlék is. És akkoriban ez kifejezetten vicces is volt. Tulajdonképpen az effektek is jók voltak. A sztori is ült. Ötletes, humoros, jó színészekkel... Ha úgy nézem, lehet, hogy csak egy átlagos film. De nem tudok nem elfogult lenni. Bármikor szívesen megnézem újra...
Aranyos kis vígjáték, melyben parádés szereposztás mellett jut egy kis érzékiségre egy kis humorra és önfeledt szórakozást nyújthat a család apraja nagyjának.
Aranyos,kedves,és kissé suta történet.Igazán nincs tartalmi mondanivalója,de kikapcsolódásnak tökéletes,igaz már jócskán kopott az évek folyamán.Basinger és Aykroyd jól játszanak.
Egy igazán helyes film. Bírtam, ahogy a kis srác is megkedvelte a film végére a földön kívüli Kim Basingert. Helyenként vicces jelentek és Dan Aykroyd kicsit bénácska apaszerepe is élvezhető.
Nagyszerű volt a film hangulata, érződött, hogy nagyon sok odafigyelést fordítottak erre. A sztori is hatalmas volt. Nem vártam többet ettől a filmtől ez bőven elegendő erre. Remek, ajánlom.
A kedvencem Dan Aykroydtól. Kellően romantikus, de nem az a csöpögős fajta. Picit misztikus, jók a karaktereik is.
Gyermekkorom megunhatatlan kedvence,. Kim Basinger elragadóan kedves, gyermekies és szerethető a filmben. Sokszor láttam ,és nosztalgiából szívesen újranézem bármikor. Vicces, ötletes és nagyon aranyos flm.
Nagyon aranyos film, a bombázóan szexi és gyerekesen naív Kim Basingerre ráöntötték ezt a karaktert, nagyon szerethető és utánozhatatlan. Sokszor láttam, gyerekként és felnőttként is nagyon tetszett. Feldob a film, vidám hangulatú.
Nagyon imádom ezt a filmet még ha mai szemmel nézve gagyinak is hat. Nagyon édes, szerethető, aranyos film. A szereplők viccesek és az kapjuk amit a várunk. Gyerekeknek és felnőtteknek!