67% 63 szavazat
Nippfelkelés

Nippfelkelés

Knick Knack
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
3
Szereplők (3)
4
Képek (4)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

A kalandozással, utazással és kikapcsolódással kapcsolatos ajándékok derűsen élik mindennapjaikat, nem úgy a hógömbbe szorult szomorú hóember, aki irigykedve figyeli a többiek jókedvét. Knick másra sem vágyik, csak egy kis jókedvre, ráadásul megakad a szeme egy Miamiból jött bájos kis ajándékon.… Több


Rendező: John Lasseter
Forgatókönyvíró: John Lasseter
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1989
 
2024.03.17 Timon

legújabb vélemény

A hóemberke, aki szabadságról álmodott

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez a rövidfilm még a Pixar nagyon korai időszakában készült, jóval a Toy Story-filmek előtt. Azt hiszem, azért is szeretem annyira, mert ezen a korai alkotói vonások, az őszinte fantáziálgatás és az érzelmi kifejezés tárgyak esetében azért már-már megjelent, és elértek vele valamit. Fura... Ugyanis azoknál ilyen könnyen meg tudták alkotni, az az ilyen korai daraboknál említésreméltóbb. Valahogy nagyon bírom ezt a hóembert, még ha nem is a legszebb kinézetű, de van benne azért aranyosság is bőven. :) Csak szeretne kiszabadulni és élni egy kicsit odakint, szembefordulva a sorsával – nekem nagyon tetszik ez a bájos kis rövidfilm, a végére már kifejezetten sajnálom szegényt. Ez is nagyon többször nézős darab a Pixar-filmek között. 10/10.

0
 
2015.06.07 Brigusz724

A történet tanulsága, hogy tegyem egymás mellé a szuvenírjeimet, függetlenül az évszaktól, mert különben magányosak lesznek. Amúgy kicsit sajnáltam szegény hóembert, annak ellenére, hogy az arca elég gonoszul fest.

1