69% 57 szavazat
One Night

One Night

One Night
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
13
Szereplők (13)
4
Képek (4)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás
Mirci  
Justin Chatwin
Anna Camp

FILMINFÓ

Bea, az aggódó kamasz újra közel kerül befele forduló gyermekkori barátjához, Andyhez. A harmincas éveiben járó Elizabethnek személyes csalódásai után döntenie kell, hogy megmenti-e kapcsolatát Drew-val. A múlt és a jelen összeütközik, amikor a két pár felfedezi a szerelmet egy hotelben töltött… Több


Rendező: Minhal Baig
Író: Minhal Baig
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2016.10.14.
 
2016.10.12 papaja

legújabb vélemény

Valami kissé hiányzott nekem a filmből, de ezt leszámítva szerintem egy nagyon finom vonalú, kellemes és kedves film a szerelemről. Nekem nem volt unalmas és szerintem a jelmezek, a színészek és a zene is a helyén volt.

0
 
2016.09.15 juliS

Szerintem ez egy különleges szerelmi történet. Érdemes megnézni. Kissé vontatottnak tűnik, de nagyon szép, ahogy a rendező kibontja a történetet, ahogy a két fiatal kapcsolata s érzései feltárulnak előttünk. Jó rendezés, jó zene és a színészek is jók.

0
 
2016.01.02 Mirci

Kicsit jobban átgyúrhatták volna a párbeszédeket és a zenére is jobban odafigyelhettek volna a film készítői. Kellett volna valami alkalomszerű meglepetés a filmbe, de a dinamizmus hiánya is eléggé visszavett az egész dolog fényéből.

0
 
2016.05.10 OrSi

Jó film, aki teheti nézze meg, érdemes. Kifejezetten jót tett neki, hogy nem már befutott, ismert arcokkal próbálták meg eladni és népszerűsíteni a történetet. Ez tipikusan egy olyan film, melyben szinte nem történik semmi izgalom és akció, de mégis érdekes és izgalmas. Én szerettem.

0
 
2016.09.02 coyote

Nekem bevallom nem adott semmi újat a film. ugyanolyan sótlan volt, mint a hozzá hasonló recept alapján készült love story-k.

0