Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
46%

9-es terv a világűrből (9-es terv az űrből) (1959)

Plan 9 from Outer Space
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
16
Képek
2
Videók

Galéria (16)

Videók (2)

 
polgy   2023. 01. 22.

legújabb vélemény

0
Annyira rossz, hogy az már jó

Lehet, velem van a baj, de ez a film annyira rosszul sikerült minden tekintetben, hogy az már valami zseniális. Szerintem nem lenne ilyen, ha ezt a filmet valaki direkt ilyen pocsékra akarta volna forgatni. Ha belefutok valahol (az MGM egy időben többször is leadta), akkor tuti ott ragadok a TV előtt.

 
Kósa Bence   2021. 06. 03.

0
Edward Wood klasszikusa

Ezzel a filmmel beírta magát a történelembe. Csak nem így képzelte el. Én tisztelem, mert volt ambíció benne. Sokan itt feladták volna, de ő nem tette. Ez pedig becsülendő.

 
juhasz-david93   2016. 01. 25.

0

Szögezzük le rögtön: a film kegyetlenül [email protected] Ám Ed Wood rendező az én szememben minden tiszteletet megérdemel. Ő egy (finoman fogalmazva) szerény képességű művész volt, aki azonban a rendelkezésére álló repertoárból kihozta, amit szeretett volna. Jó... több»

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 04.

0

Elég gyenge film, jó sok hibával. Ezek közül a leginkább szembetűnő, hogy percen belül többször változik a nappal és az éjszaka, a díszletek és a jelmezek folyton ismétlődnek, stb. A történet sem mindig összefüggő, nehezen követhető és unalmas.

 
Tamás Németh   2020. 12. 21.

1
Nem olyan vészes

A mai filmek némelyike ezt a szintet sem üti meg.

 
coyote   2014. 10. 08.

0

Az egyik leggyengébb sci-fi horror, amit láttam. Annyira nagyon gyenge, hogy szóra sem érdemes. Nincs olyan szeglete, melyet pozitívumként emelnék ki.

 
ordas   2015. 07. 11.

0

Ha van film, amit semmiképpen nem szabad megnézni, az ez a film. Borzalmasan rossz. A sztori sem egy Bűn és bűnhődés, de a színészi játék és a rendezés szenvedést okoz a néző számára.

 

John „Bunny” Breckinridge, aki a földönkívüli Uralkodót alakította, szerezte David De Meringnek (asszisztensének és állítólagos szeretőjének) a segédpilóta szerepet

(Mavil)
 

A film eredetileg fekete-fehérben készült, ám a Legends Films 2005-ben kiadta a színezett változatát.

(Mavil)
 

Gregory Walcott megjegyezte Woodnak, hogy ilyen rossz forgatókönyvvel még nem találkozott és csak hosszas rábeszélés után fogadta el a munkalehetőséget.

(Mavil)
 

Harry Thomas, a film maszkmestere még a nevét is levetette a stáblistáról, mert annyira összeveszett a rendezővel.

(Mavil)
 

A filmben szereplő rendőrségi egyenruhákat és a rendőrautókat is Tor Johnson fia szerezte, aki a rendfenntartóknál dolgozott, és egy pici beugró szerepet is kapott a filmben.

(Mavil)