Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
zoleykrajcsi   2016. 10. 04.

legújabb vélemény

Elég gyenge film, jó sok hibával. Ezek közül a leginkább szembetűnő, hogy percen belül többször változik a nappal és az éjszaka, a díszletek és a jelmezek folyton ismétlődnek, stb. A történet sem mindig összefüggő, nehezen követhető és unalmas.

 
juhasz-david93   2016. 01. 25.

Szögezzük le rögtön: a film kegyetlenül sz@r. Ám Ed Wood rendező az én szememben minden tiszteletet megérdemel. Ő egy (finoman fogalmazva) szerény képességű művész volt, aki azonban a rendelkezésére álló repertoárból kihozta, amit szeretett volna. Jó látni, hogy vannak (voltak) Hoolywoodban olyan figurák, akik tényleg elsősorban a filmkészítés élményéért csinálták. Az ilyenek nálam sokkal többet érnek, mint akik az ezredik bőrt is lehúzzák a Star Warsról meg a Karib-tenger kalózairól.


 
ordas   2015. 07. 11.

Ha van film, amit semmiképpen nem szabad megnézni, az ez a film. Borzalmasan rossz. A sztori sem egy Bűn és bűnhődés, de a színészi játék és a rendezés szenvedést okoz a néző számára.

 
coyote   2014. 10. 08.

Az egyik leggyengébb sci-fi horror, amit láttam. Annyira nagyon gyenge, hogy szóra sem érdemes. Nincs olyan szeglete, melyet pozitívumként emelnék ki.

 

John „Bunny” Breckinridge, aki a földönkívüli Uralkodót alakította, szerezte David De Meringnek (asszisztensének és állítólagos szeretőjének) a segédpilóta szerepet

(Mavil)
 

A film eredetileg fekete-fehérben készült, ám a Legends Films 2005-ben kiadta a színezett változatát.

(Mavil)
 

Gregory Walcott megjegyezte Woodnak, hogy ilyen rossz forgatókönyvvel még nem találkozott és csak hosszas rábeszélés után fogadta el a munkalehetőséget.

(Mavil)
 

Harry Thomas, a film maszkmestere még a nevét is levetette a stáblistáról, mert annyira összeveszett a rendezővel.

(Mavil)
 

A filmben szereplő rendőrségi egyenruhákat és a rendőrautókat is Tor Johnson fia szerezte, aki a rendfenntartóknál dolgozott, és egy pici beugró szerepet is kapott a filmben.

(Mavil)
 

A film képsorait 1956 végén rögzítetté, 1957 márciusában volt a bemutató és ekkor kapott copyrightot is, ám csak 1959-ben kezdték terjeszteni, mert sokáig tartott terjesztőt találni.

(Mavil)
 

A film eredeti címe, az Űrből jött sírrablók lett volna, de az egyház ezt nem támogatta, mondván a sírrablás bűn, így lett 9-es terv, viszont Criswell monológja legvégén megkérdezi, hogy „készen állunk-e az űrből jött sírrablók történetének befogadására?”

(Mavil)
 

A produkciót a baptista egyház pénzelte, a stábtagok közül többen meg is keresztelkedtek. A gyülekezet számos tagja is szerepet kapott a filmben.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.