Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
36

9-es terv a világűrből (1959)

Plan 9 from Outer Space
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
juhasz-david93   2016. 01. 25.

Szögezzük le rögtön: a film kegyetlenül sz@r. Ám Ed Wood rendező az én szememben minden tiszteletet megérdemel. Ő egy (finoman fogalmazva) szerény képességű művész volt, aki azonban a rendelkezésére álló repertoárból kihozta, amit szeretett volna. Jó látni, hogy vannak (voltak) Hoolywoodban olyan figurák, akik tényleg elsősorban a filmkészítés élményéért csinálták. Az ilyenek nálam sokkal többet érnek, mint akik az ezredik bőrt is lehúzzák a Star Warsról meg a Karib-tenger kalózairól.

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 04.

Elég gyenge film, jó sok hibával. Ezek közül a leginkább szembetűnő, hogy percen belül többször változik a nappal és az éjszaka, a díszletek és a jelmezek folyton ismétlődnek, stb. A történet sem mindig összefüggő, nehezen követhető és unalmas.


 
ordas   2015. 07. 11.

Ha van film, amit semmiképpen nem szabad megnézni, az ez a film. Borzalmasan rossz. A sztori sem egy Bűn és bűnhődés, de a színészi játék és a rendezés szenvedést okoz a néző számára.

 
coyote   2014. 10. 08.

Az egyik leggyengébb sci-fi horror, amit láttam. Annyira nagyon gyenge, hogy szóra sem érdemes. Nincs olyan szeglete, melyet pozitívumként emelnék ki.

 

John „Bunny” Breckinridge, aki a földönkívüli Uralkodót alakította, szerezte David De Meringnek (asszisztensének és állítólagos szeretőjének) a segédpilóta szerepet

(Mavil)
 

A film eredetileg fekete-fehérben készült, ám a Legends Films 2005-ben kiadta a színezett változatát.

(Mavil)
 

Gregory Walcott megjegyezte Woodnak, hogy ilyen rossz forgatókönyvvel még nem találkozott és csak hosszas rábeszélés után fogadta el a munkalehetőséget.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.